Войводата Манол Манолов призова: Методи Чимев е успешната кандидатура, той е кметът на Дупница

Filed under: Дупница |

 

235-05-01  MANOL-MANOLOV

„Кандидат-кметът на ГЕРБ Методи Чимев е кметът на Дупница, това е успешният кандидат, който видяхме, че може да каже „стоп” на далаверите и мафиотския стил на управление. За 4 години свърши толкова за Дупница и селата, колкото другите не успяха за години наред. Той се нуждае от още един мандат, за да довърши започнатото”, това обяви доскорошният лидер на ВМРО – Дупница Манол Манолов и призова:

197-08-02 mchimev

„Благодаря на всички членове и симпатизанти за това, че не се поддадоха на обещанията на новоназначения от централата на ВМРО лидер полицай Красимир Велиновски и с вота си доказаха, че стоят твърдо зад решението на старото ръководство, избрано от тях, за подкрепа на инж. Методи Чимев и ПП ГЕРБ“.

Всички членове и симпатизанти подкрепяме отново кандидатурата за кмет от ПП ГЕРБ инж. Методи Чимев.

Мотивите ни за неговата подкрепа са, че той е човекът, който познава проблемите на хората в общината. Това е стопанинът на Дупница.

Методи Чимев застава честно и открито пред жителите на общината. Предлага конкретни решения, а не просто обещания за открито управление в полза на всички дупничани и заслужава доверие заради направеното в Дупница през последните 4 години.

В негово лице ние, членовете и симпатизантите на ВМРО-Дупница, припознаваме човека, който може да управлява града. Това е успешната кауза, а той е кметът!

Ние не желаем в Дупница да се променя моделът на управление, защото досега г-н Методи Чимев показа управление в полза на хората.

Ще работим не просто за победата, а за смазващата му победа на балотажа за избор на кмет на община Дупница на 1 ноември!

Снимките:

1 Манол Манолов

2 Методи Чимев

 

 

 

 

Spread the love