Отровили Братя Галеви в руски ресторант, берат душа в болница в Дубай с обилно потене и повръщане

Filed under: Дупница |

 

Пламен Галев лекувал тумор в мозъка в скъпарска клиника

239-01-09 АХ

 

Издирваните в цял свят топмафиоти Ангел Христов и Пламен Галев са отровени. Този зловещ слух обикаля из родните ъндърграунд среди. В момента и двамата бандити се намирали в болница в Дубай, където тамошните лекари правели всичко възможно да ги спасят. Според източници на изданието от престъпния свят опитът Галеви да бъдат убити е направен в ресторант, който е собственост на руснак. Няколко часа след като яли от гозбите мафиотите се почувствали супер зле – със симптоми като повръщане, втрисане и обилно потене. Засега била изключена хипотезата, че става въпрос за вирус или развалена храна, като според близки на двамата категорично ставало дума за умишлено отравяне.

239-01-256x291

За Пламен Галев това може да е второто поред. Миналата година най-големият мафиот на Дупница се подлагаше на химиотерапия заради тумор в мозъка, появата на който също беше при съмнителни обстоятелства, пише „Блиц”. Той изкарал няколко курса на химиотерапия в суперскъпа частна дубайска болница, след което здравословното му състояние беше закрепено.

Най-вероятно поръчката за отравянето на мафиотите е дошла от турската мафия като отмъщение за десетки убийства, в които са замесени Галеви.

Двамата се сочат като поръчители на 10 убийства, свързани с овладяването на каналите за амфетамини от България към Близкия изток. В МВР дори имало разработка, според която Пламен Галев и Ангел Христов лично са поръчали убийството на царя на каптагона Филип Найденов – Фатик.

 

Снимките:

1 Ангел Христов

2 Пламен Галев

Spread the love