Журналистката Лидия Павлова събра в книга статии за Общинския съвет в Дупница и показа кой и как разби модела „Братя Галеви”

 

В изданието са разобличени хората, защитаващи статуквото на бившите барети, сега бегълци, осъдени за рекет

233-01-10 Лидия Павлова copy

Книга със статии на журналистката от Дупница и главен редактор на в. „Вяра” Лидия Павлова под наслов „Те разбиха Братя Галеви” току-що излезе от печат. Печатното издание включва в 424 страници материали за работата на дупнишкия Общински съвет и на кмета инж. Методи Чимев от есента на 2011-а до изборите тази есен, като същевременно поставя пред дупничани и жителите на общината въпросите: „Какво свърши за тези 4 години Общинският съвет и какво не?

233-01-10 414 copy

Какво се опита да направи и кой и какво му попречиха да постигне максималното за града и общината?” Но най-важното, което направи екипът на инж. Методи Чимев и Ивайло Константинов, е, че разби модела, наложен от Братя Галеви, реанимира общината, а и намери и инвестира десетки милиони левове за развитието на Дупница. Книгата включва изявленията и делата на 33-мата общински съветници в Дупница и има изключителна документална стойност. В нея ще намерите кой какво направи реално за общината, истината не е спестена на никого – включително и на отбора на Чимев. Сагата с Общинския съвет, както и мястото и приноса на общинските съветници „за” или „против” развитието на Дупница, сред които Иван Ибришимов, Костадин Костадинов, Вергил Кацов и останалите, през 4-годишния период вече е на реповете на Емилия Райчова „Емили”, в магазини „Адела” на Минчовия площад и в жк „Бистрица”, както и в книжарниците в  страната. Книгата може да си я закупите на цена от 10 лв.

Снимките:

1 Главният редактор на в. „Вяра” Лидия Павлова

2 Печатното издание включва в 424 страници материали за работата на дупнишкия Общински съвет

 

Spread the love