ПП ГЕРБ – Дупница: Георги Георгиев, син на кандидата за кмет на с. Крайници от „Народен съюз” Мариана Димитрова, от 6.00 часа сутринта извозва избиратели до изборните секции, дават и пари

Filed under: Дупница |

 

35-01-06 ВЕРГИЛ КАЦОВ  DSCN9991 copy
ПП ГЕРБ – Дупница сигнализираме за груби нарушения на изборния процес в село Крайници. В жалбата се посочва, че Георги Георгиев, син на кандидата за кмет на с. Крайници от „Народен съюз” Мариана Димитрова, от 6.00 часа сутринта извозва избиратели до изборните секции. Извозването се извършва със сив автомобил „Нисан примера“ с регистрационен номер КН 4700 АХ.
Според сигнала, който е получен от жителя на с. Крайници Илиян Иванов, в автомобила се извършва неправомерна агитация в изборния ден в полза на Мариана Димитрова. Има съмнения, че в автомобила се раздават и пари.
ПП ГЕРБ призовава да бъдат предприети необходимите действия и грубите нарушения да бъдат прекратени, а нарушителите да бъдат подведени под отговорност.

лидер на „Народен съюз“ е нароченият за ковчежник на Братя Галеви Вергил Кацов, кум на кандидата за кмет Иван Ибришимов.

Spread the love