Хвърлиха за 5 месеца рецидивиста от Бобов дол Димитър Кирилов, заплашил полицаи с убийство: Мишки, боклуци, нещастници, ще затрия вас и семействата ви

Filed under: Актуално от днес,Бобов дол,Кюстендил |

 

sudСъдът в Кюстендил прати в килия за пет месеца рецидивиста от Бобов дол Димитър Кирилов. Наказанието идва две години по-късно, след като бесният жител заплашил с убийство ченгета и счупил витрина на районното управление в миньорската община. Инцидентът става малко преди Коледа през 2013 г. “Ще ви убия всички вас и семействата ви!”; „Боклуци, нещастници, вие ще умрете, знам къде живеете и ще затрия цялото ви племе!; „Майката ще ви ***, боклуци! Ще Ви убия всички вас и семействата ви!”; „Боклуци, нещастници, ще го ******* на майките ви и на децата ви! Мишки, вие ще умрете, знам къде живеете и ще затрия цялото ви племе! Ще правя **** с децата и майките ви и след това ще ги убия! Ако са починали, ща правя това и в гроба!”; „Вие ли ще ми казвате какво да правя бе, боклуци долни, майката ще ви ***, нещастници“, са само част от заканите, отправени към петима от полицаите в Бобов дол. Димитър Кирилов, който е лежал в затвора в Бобов дол, в яда си изритал витринното стъкло на полицейското управление. Щетата е оценена за малко над 60 лв., става ясно от документите по делото. Димитър Кирилов е бил задържан в полицейския арест за друго сбиване, агресията обаче впоследствие се прехвърлила към униформените. Мъжът налетял на полицаите, започнал да ги рита. Веднага след случилото се му щракнали белезниците. Заради множеството му присъди той ще трябва да лежи още 5 месеца в затвора в Бобов дол.

„Признавам се за виновен по двете обвинения и съжалявам за случилото се“, с тези думи приключи съдебното заседание за Димитър, който получи една от най-леките присъди за подобно деяние.

Spread the love