Лидерът на ОДБ К. Костадинов дебне дивеч с автомат и карабина „Бенели” с оптичен мерник, призна: Повалил съм 10 прасета

Filed under: Дупница |

Георги Христов го подпука: Повалил си ги, ама на маса

249-01-89716-632x358

Лидерът на ОДБ и икономически директор на частната болница в Дупница Костадин Костадинов 2 часа забавлява фенки с луди ловджийски лакърдии. На дамите им паднаха ченетата от подвизите на Костадинов. Той миксираше истината с огромни дози художествена измислица в духа на песента „И ловец съм, и рибар съм, на живота цар и господар съм…”

249-01-Георги Христов_o

„Ловец съм от 6 години и имам 3 пушки. Най-старата е ИЖ 12-и калибър. После си купих ловен автомат, много хубава и скъпа пушка. Имам и карабина „Бенели” с оптичен мерник. С нея съм истински снайперист. Мога да поваля звяр от 2 км. Много съм добър. Това е най-мъжкото занимание. Младите ловци уважават по-опитните ловци като мен.

Имам страшни ловни успехи. Повалил съм 10 прасета, сърни, зайци, яребици. Утрепал съм и няколко лисици и съм направил яки за жена ми.

Пребродил съм най-гъстите гори, но още не съм стигнал до джунглата. Имам желание крокодил да преборя. Мечтата ми е да отида на сафари в Африка и да гоня лъвове. Интересувам се от психологията на животните, да дебнеш, не е лесно. Животните се оглеждат внимателно, бавно тръгват нагоре по пътеки и бягат в обратна посока на кучешкия лай. Това съм го установил, виждал съм го през оптичния мерник. Чувствам се възхитен и окрилен. По земята не стъпвам, като тръгна на лов. При мен празно няма, когато съм на лов”, разтягаше локуми Костадинов.

Изпълнени със завист шегаджии веднага го подпукаха. Георги Христов на секундата отбеляза: „Повалил си прасетата, ама на маса”. Костадин Костадинов се направи, че не го е чул.

Снимките:

1 Костадин Костадинов

2 Георги Христов

Spread the love