Горещи страсти в Пиринско: Бизнесмените Ивайло Йосифов и Мирослав Атанасов изкушават Благоевград с луди екзотични партита и питиета в новия си кафе-клуб „Бали”, Антония Павлова: Тук е прекрасно

Filed under: Благоевград |

 

Ресторантьорите Йордан Гиздов и Ангел Стефанов: Очаровани сме от всичко, това вече е нашето любимо място

В заведението в кв. „Еленово” може да изпиете сутрешното си кафе и да се насладите на марков алкохол, ядки и сухи мезета в края на деня

250-01-05  7

 

Бизнесмените Ивайло Йосифов и Мирослав Атанасов пренесоха духа на остров Бали в Благоевград с нови си кафе-клуб. Местните бохеми вече могат да се насладят на екзотично парти в новия кафе-клуб „Бали”, който досущ като примамливия азиатски остров впечатлява посетителите си с екстравагантната обстановка и мезета на атрактивни цени.

250-01-05  5 250-01-05  4

Партито за откриването започна с тържествен водосвет, отслужен лично от отец Николай. Десетки гости се събраха да уважат събитието, сред които много бизнесмени и ресторантьори. Да пожелаят късмет и много успех на собствениците – Ивайло Йосифов и Мирослав Атанасов, на празничния купон дойдоха и бизнесмените Йордан Гиздов и Ангел Стефанов. И двамата се занимават с ресторантьорство от години.

250-01-10  3 250-01-10  6

Повече от впечатлени от елегантната обстановка на клуб „Бали”, те заявиха, че се надяват новооткритото заведение много скоро да се наложи като едно от най-предпочитаните от хората в Благоевград. „Очаровани сме от всичко тук.

250-01-05  1

Чувстваме се невероятно, обстановката е повече от перфектна. Това вече е нашето ново любимо място за отпускащ аперитив след изморителния ден”, казаха Йордан Гиздов и Ангел Стефанов. „С удоволствие ще споделям делниците си с приятели тук”, това пък сподели Антония Павлова.

250-01-05  10 250-01-05  9

Тя допълни, че интериорът в заведението, бързото и качествено обслужване са сред нещата, които най-силно я впечатляват. „Мястото е прекрасно.

250-01-10  11

Благоевград определено имаше нужда от подобен род кафе-клуб. Тук с удоволствие ще пия кафето си, а и не само него. Препоръчвам го с охота и на всичките си приятели. Вече не е нужно да пътувате надалеч, за да се докоснете до екзотиката на Бали”, каза още тя.

250-01-05 САМО ЗА САЙТА  12

Кафе-клуб „Бали” разполага с 80 места и е на разположение на своите клинети от 7 часа сутринта до 12 часа през нощта, уточни Ивайло Йосифов. Той разкри, че тежко кумство в празничната вечер е възпрепятствало идването навреме на съдружника му Мирослав Атанасов. Дискотечна музика и неостаряващи хитови парчета, звучащи от стереоуредбата, също придават на луксозния клуб още по-голям магнетизъм. Заведението „пръска” екзотично настроение Ако тук сте решили да изпиете първото си сутрешно кафе, трябва да знаете, че изборът ви е повече от правилен. Освен с кафе в клуб „Бали” в кв. „Еленово” на Благоевград всички могат да се поглезят още с безалкохолно, марков алкохол, ядки и сухи мезета. Красивата барманка Надя пък повдига настроението на клиентите с очарователната си усмивка.

 

Снимките:

1 Собственикът Ивайло Йосифов уточни, че кафе-клуб „Бали” ще бъде с работно време от 7 часа сутринта до 12 часа през нощта.

2, 3, 4 и 5  Десетки приятели и познати на собствениците Ивайло Йосифов и Мирослав Атанасов уважиха официалното откриване на кафе-клуб „Бали”.

6  Отец Николай отслужи тържествен водосвет.

7 Барманката Надя впечатлява със своята усмивка.

8 Антония Павлова с охота препоръчва новия кафе-клуб „Бали” на своите приятели и познати.

9 Бизнесмените Йордан Гиздов и Ангел Стефанов пожелаха късмет на собствениците.

 

10 Кафе-клуб „Бали” разполага с 80 места и е на разположение на своите клинети от 7 часа сутринта до 12 часа през нощта

Spread the love