„Публичен арест” кучета ченгета шашнаха ученици в Симитли

Filed under: Благоевград |

253-04-04-arest1

Учениците от СОУ „Св. св. Кирил и Методий” възторжено аплодираха демонстрация на служители на МВР, снимаха се с екипировка на служителите.

Пред очите на децата служителите на ОД МВР – Благоевград извършиха демонстрации на публичен арест, начин на действие при възникване на пожар, показаха способностите на полицейските кучета и запознаваха с наличното въоръжение и снаряжение на полицаите при изпълнение на служебните им задължения.

253-04-04-ares2

По-рано сутринта в часа на класа при най-малките ученици служители на ПП-Благоевград запознаха децата с правилата за движение по пътищата и безопасното придвижване. Очаровани от демонстрациите и поучителните разкази на полицейските служители, децата ги аплодираха бурно. С голям интерес разглеждаха полицейската и пожарнате коли и не спираха да се снимат с екипировката на служителите.
Демонстрацията се провежда вследствие съвместната работа на училището и служителите на Полицейски участък-Симитли и изпълняване на мероприятие по работна карта „Опазване на обществения ред и имуществото в град Симитли”, подписана между Второ районно управление – Благоевград и община Симитли.

 

Снимките:

1 Униформените извършиха демонстрации на публичен арест.

2  Децата най-много харесаха полицейските кучета.

Spread the love