Шефката на „Социални дейности” в Дупница Таня Петрова: Някой иска да ме скара със зам.-кмета Крум Милев, не искам поста му

Filed under: Дупница |

 

 

254-01-07  P1370297Директорката на дирекция „Социални дейности и духовно развитие” в Дупница Таня Петрова отрече слуховете за скок в йерархията в общината. Клюкарите вече я качиха в стола на зам.-кмета по социалните дейности Крум Милев. В момента кадровите рокади в община Дупница текат с пълна сила и около 30% от администраторите се прощават с работата си, 6 души, шефове на дружества и отдели, се пенсионират. Готвят се конкурси за назначаване на нови служители.

„Някой иска да ни скара с Крум Милев. Това е просто интрига. И аз се чудя кой е този, който не от вчера разнася този слух. Научавам го винаги индиректно”, каза Петрова.

254-01-07

Крум Милев също отрече, че виси на косъм на поста си. „В общината има толкова много мероприятия, толкова много хора имат нужда от помощ и съдействие, че има работа за всички”, каза Милев.

Запознати съобщиха, че шефката на „Социални дейности” Таня Петрова и съпругът й Крум Петров, който е шеф на „Арести и пробация” – Кюстендил, отскоро са щастливи новодомци. Те си купили вила в дупнишкото село Крайни дол и са заети с интериора й.

Снимките:

1 Крум Милев и Таня Петрова

2 Таня Петрова и съпругът й

Spread the love