Гимназисти разпитваха кмета Владимир Георгиев как е спечелил изборите в Самоков и за съдбата на поделението по пътя за Дупница

Filed under: Самоков |

 

 

256-07-02  523_nКметът на Самоков Владимир Георгиев гостува вчера на ученици от ПГ „Константин Фотинов“ от паралелка „Журналистика“.

Младите хора поканиха кмета на среща, за да поставят въпросите си за бъдещото развитие на общината. Първият поставен въпрос бе дали изборната победа бе очаквана, на който кметът отговори, че сериозната подкрепа от гражданите на Самоков приема като оценка за работата на него и екипа му.

242-06-02  Vladimir-Georgiev

Срещата се превърна в изключително приятен разговор за перспективите, за новите възможности през предстоящия мандат, за мястото на младите хора. „През тези четири години се радвам, че успяхме да работим с младите хора, да скъсим дистанцията, да реализираме съвместни инициативи – каза на срещата Георгиев, – и се надявам, че занапред ще продължим и ще очаквам от вас идеи и предложения“. На срещата учениците питаха какво ще се случи с базата на поделението по пътя за Дупница, за състоянието на Младежкия дом. Георгиев използва възможността да запознае домакините с подготвените от общината проекти. Последната тема бе за детството на събеседника и най-интересните спомени от него.

Снимките:

Кметът на Самоков Владимир Георгиев гостува вчера на ученици от ПГ „Константин Фотинов“ от паралелка „Журналистика“.

Spread the love