Шефът на дупнишкия театър Славчо Пеев дава „Топлофикация” на Страсбург: Осъдиха ме тихомълком за 4000 лв. неплатени сметки, дори не съм ползвал жилището си

Filed under: Дупница |

 

266-04-03

Директорът на дупнишкия театър Славчо Пеев ще заведе дело срещу „Топлофикация“ в Страсбург. Дружеството осъди актьора за 4000 лева. Между актьора и говорителката на „Топлофикация” Елизабет Павлова възникна спор в национален ефир заради въпросните неплатени сметки. „Аз не съм ползвал жилището през тези години, за които са ми начислени сметки. Осъден съм тайно през май месец 2015 г. Разбрах, че съм осъден няколко месеца по-късно, когато отидох до банката да изтегля пари и разбрах, че имам запор на сметката“, категоричен е актьорът. По думите му той е осъден, че няма да плати за месец напред, което е абсурдно.

„Вие нарочно не установявате контакт с клиентите си. Осъден съм да платя 4000 лева“, обърна се още Славчо Пеев към пиарката на „Топлофикация“. „Компанията работи само със собствени юристи. Съдът определя възнаграждението за юрисконсултите по делата“, коментира Елизабет Павлова на въпрос как един от клиентите, който е имал сметка от 8.70 лева, е осъден да плати над 1000 лева заради разноски по делото.

 

Снимката

Славчо Пеев и Елизабет Павлова

Spread the love