Крупният предприемач Валери Байрактарски стана член на Общинския съвет на АБВ в Благоевград, Емил Георгиев – зам.-председател

Filed under: Благоевград |

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Благоевградският бизснесмен Валери Байрактарски се впуска в политиката с членството си в Общинския съвет на АБВ в Благоевград. През януари Байрактарски купи мебелната къща в кв. „Грамада“ и я направи склад за строителни материали. Той я взе на търг на съдебен изпълнител, изчаквайки цената й от 1,729 млн. лв. през 2011 г. след няколко неуспешни търга и липса на кандидати да падне на 1 млн. лв.

Вчера вечерта учредиха общинското АБВ. Както „Вяра” писа,  Владимир Елезов бе избран за председател на Общинския съвет на АБВ в Благоевград. На учредителното събрание на общинската структура на партията в Благоевград бяха гласувани няколко точки: учредяване на общинска организация, избор на председател и зам.- председател, на контролен и граждански съвет.

Участниците в събранието избраха Емил Георгиев за зам.-председател на АБВ в Благоевград. Решено бе Общинският контролен съвет да е тричленен, като в него влязоха Кирил Ананиев, Нина Марчева и Венцислав Малинов, който беше избран за председател на контролния съвет.

Снимката:  Решено бе Общинският контролен съвет да е тричленен.

 

Spread the love