Кметът Владимир Джамбазов подари дарове на участниците в Коледния концерт на Долна баня, Мариела Алексова развълнува публиката с песента „Две сълзи”

Filed under: Долна баня,Общество |

276-09-01 Vladimir-Djambazov

Долнобанските самодейци препълниха салона на Народно читалище „Рила-1898“ с празничния спектакъл под надслов „Селфи с Дядо Коледа“. Сред зрителите бяха и членовете на читалищното настоятелство начело с председателката Даниела Методиева. Концертът бе открит от дългогодишната секретарка на читалището Маргарита Стефанова, която е и автор на сценария и постановката на спектакъла.

276-09-01 IMG_5757 276-09-01 IMG_5774

В него отново взеха участие вече утвърдените млади самодейци от театралното студио с ръководител Маргарита Стефанова и актьори, все още ученици – Ангелина Грозева, Кристин Николова, Иван Захариев, Венцислав Дамянов, Станимир Станков, Алекс Кьосев и Джулия Павлова. В Коледния концерт на сцената се изяви и малката певица Мариела Алексова, която изпя с много настроение емблематичната песен „Две сълзи“. За доброто настроение на зрителите в празничния спектакъл по традиция танцуваха с много настроение, красота и ритъм самодейците от състава за модерни танци с ръководител Радостина Велчева и състава за народни танци с ръководител Андрей Марков. На тръгване от голямата сцена всеки участник си тръгна с подарък – дар от община Долна баня и кмета Владимир Джамбазов.

Spread the love