Първите мъже на Благоевград Камбитов, Тасков и Михайлов посрещат празниците у дома, бившият кмет на Петрич Вельо Илиев ларж: Заповядайте всички, отказах оферта на Гърция

 

241-03-03-atanas-kambitov

 

Първите мъже в Пиринско посрещат празниците у дома.

Областният управител на Благоевград Бисер Михайлов ще посрещне предстоящите коледно-новогодишни празници у дома.

116-04-03 B.Mihailov1

Специално пред екип на в. „Вяра” той довери, че ще празнува в тесен семеен кръг, в компанията на двамата си синове и своята съпруга. „Обожавам дните преди Коледа и Нова година, магията е навсякъде, атмосферата навън ме зваладява изцяло. Коледният дух витае навсякъде, прави ми впечатление, че лицата на хората са някак си по-ведри и озарени.

124-01-10-radoslav-taskov

Въпреки че съм роден през лятото, зимата е сред любимите ми сезони. Очаквам с нетърпение у дома големия си син, който е студент в София. Тази година и той ще сподели празника с нас, това ми е напълно достатъчно, за да съм щастлив”, каза губернаторът на Пиринско Бисер Михайлов. ОбС шефът Радослав Тасков също се е отдал на семейно уединение покрай празниците. „Очаквам спокойна Коледа, ще празнувам семейно у дома. Нова година ще посрещна в местно заведение в Благоевград, в компанията на приятели”, коментира Тасков. Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов не бе открит за коментар къде ще посрещне празниците. Въпреки настойчивите ни опити да се свържем с него, той упорито не отговаряше на телефона си в продължение на дни. Хора от приближения му приятелски кръг обаче разкриха, че подобно на Михайлов и Тасков ще празнува в страната.

Totev 2 copy

Доскорошните първи мъже на общините Сандански и Петрич също признават, че настроение за шумни и щури купони нямат. Бившият кмет на Петрич Вельо Илиев каза, че изцяло ще посрещне празниците у дома. „Вратата на дома ми е широко отворена за всички, които искат да празнуват с мен. Няма да върна никой, който желае – да заповяда.

121-01-01-Velio_Iliev_-_kmet

Аз самият имах много предложения да прекарам празниците извън страната, приятели от Гърция и Македония ми прегряха телефона от звънене да отида при тях. Двамата със съпругата обаче решихме да си останем у дома”, заключи Вельо Илиев. Единствено Андон Тотев разкри, че ще празнува с децата си, които живеят със семействата си в столицата. „До последно не ми се тръгваше, ама как да откажа на внуците? Досега все те идваха при нас в Сандански, сега настояха ние да отидем при тях. И ние слушаме, какво да правим?”, шеговито заяви бившият управник на Сандански Андон Тотев.

Снимките:

1 Атанас Камбитов

2 Бисер Михайлов

3 Радослав Тасков

4 Андон Тотев

5 Вельо Илиев

 

Spread the love