Бобовдолският певец Борис Дали засне клип с пребитата Емилия, жената на Коко Динев: Посегна ми, то любовта иска жертви

Filed under: Звезди |

звезди1

 

След 2 години отричане по темата фолкпевицата Емилия най-сетне си призна за физическия тормоз от страна на Коко Динев. Изпълнителката обаче явно смята, че побоят, който й бе нанесен, е от любов, а любовта изисква жертви. Поне така се изрази самата тя относно новото си парче „Обичай ме“. Проектът е съвместен с Борис Дали, като в клипа Емилия е пребита. Цялото й лице е в рани, окото й е посинено, а скулата – подута. Този кадър от видеото публикува в социалната мрежа Емилия, като написа: „Любовта иска жертви…!!!“.

звезди 2

Припомняме, че през лятото на 2013 г. певицата отнесе жесток пердах от Коко Динев, който й счупи носа с юмрук. Последваха серия от операции, с които Емилия да поправи потрошения си орган, а в медиите певицата излъга, че е катастрофирала.

„Не съм жена, която би позволила подобно отношение“, заяви лаконично певицата по повод упоритите слухове за побой от страна на Коко Динев. Тогава се чу, че бизнесменът редовно посяга на половинките си и други от бившите му изгори също са се оплаквали от насилие. Фенове днес са категорични, че новото парче на Емилия „Обичай ме“, и най-вече – видеото към него, е именно признанието на певицата: Да, Коко ми посегна!

 

Снимките

1 Борис Дали в новия си проект с Емилия

2 Емилия и Коко Динев

 

Spread the love