Продават  заради дълг недостроената къща на шефа на Областната дирекция на ДФ „Земеделие“ Георги Качев за 322 923 лв.

Filed under: Благоевград |

 

Георги Качев: Вярно е, проблемите ми са твърде лични

01-03 georgi kahev2

Съдия-изпълнител сложи на тезгяха за публична продан луксозната недостроена къща на директора на областната дирекция ДФ „Земеделие“ в Благоевград Георги Качев. Първоначална цена за имота е 322 923 лева.

Къщата се намира в кв. „Освобождение“ в Благоевград и е на три етажа. Замисълът е уникален, но явно Качев не е успял да я довърши. Причината за публичната продан е дълг към банка, която е поискала имотът да се обяви за публична продан, тъй като кредитът не се обслужва.

„Да, вярно е наистина къщата ми е обявена за публична продан”, потвърди Георги Качев, но отказа да коментира какви са точните причини за това, като обясни, че проблемите му са твърде лични.

01-03  kahev1

Както „Вяра” писа, Георги Качев бе уволнен от поста през 2013 година, след като около името му се завъртяха куп скандали. Впоследствие отново бе възстановен на директорското място, назначен от квотата на ПП ГЕРБ.

През месец февруари миналата година той се разведе със съпругата си адвокат Илияна Керина-Качева. От брака си имат три деца – 11-годишна дъщеря и 6-годишни близнаци – момиче и момче.

 

Снимките

1 Георги Качев

2 Къщата се намира в кв. „Освобождение“

 

 

Spread the love