Бизнесменът Севдалин Костадинов води класацията по продажба на акумулатори в Дупница

Filed under: Дупница |

С топ цени магазин „Авто оазис” увеличи продажбите си с 30%, промоции от 45% привличат клиентите, сред най-търсените стоки – антифризи, зимна течност за чистачки, свещи, добавки за гориво

18-01-07 -Севдалин-и-Крум

Бизнесменът Севдалин Костадинов оглави класацията по продажба на акумулатори в Дупница. В последните десетина мразовити дни продажбите в магазин „Авто оазис” се увеличиха с 30%.

18-01-07 магазинът 380306

Магазинът е спасение не само за местните шофьори, които съживяват колите си с акумулаторите от „Авто оазис”, но и за многобройните автотърговци, купуващи в по-големи количества от стоката.

18-05-prenos-20160126_191308 18-01-07 300 18-01-07 302 18-01-07 303 18-01-07 304

Интересът към акумулаторите е провокиран от топ цените, на които се предлага стоката в магазина. Някои от марките струват наполовина от цената в други обекти. На друго място в града няма акумулатори с такива ниски цени, коментират клиенти. „Акумулаторите ни са на промоция, като намалението е с 45%. Украинските BOХ от 45 ампера (А)  са 65 лв., 60 А- 85 лв., 75 А- 100 лв., 100 А – 135 лв., 140 А – 195 лв., 190 А – 260 лв.”, обясни Севдалин Костадинов. Всички останали марки акумулатори вървят между 100 и 220 лв. Те имат и гаранция – от 24, 36 или 42 месеца. Акумулаторите на „Елхим-Искра” – Пазарджик са с 2-годишен гаранционен срок.

18-01-07 Севдалин-1

Гаранцията на немските TUDOR е 3 години. Произведените в Украйна A-Mega Ultra+ имат гаранционен срок 3 години и 6 месеца. В магазина има достатъчно от всички изброени марки. „Авто оазис” зарежда и предоставя гаранционен и извънгаранционен сервиз на всички марки акумулатори. Това обаче не е единственото негово предимство. В магазинчето, намиращото се в центъра на града (на ул. „Кокиче”, водеща към Градската градина, на пресечката с ул. „Христо Ботев”), има всичко, необходимо за автомобила.

Изключително търсени са почистващата зимна течност за чистачки – концентрат минус 60 градуса и минус 80 градуса, антифризите – минус 60 градуса и минус 80 градуса. Като топъл хляб вървят силиконовите ленти за уплътнения на врати, спрейовете за размразяване на стъкла, ключалки, чистачки. Продават се и маслата, филтрите. Много търсени в момента са свещите NGK, японско производство, които са и най-качествените на пазара. Вървят и автолампите – Н 1, Н 3, Н 4, Н7, добавките за гориво Wurth . Харчат се и греси от различни марки, в разфасовки от 400 грама до 15 килограма.

Успехите на Севдалин не са само „Авто оазис” и работата му като търговец на авточасти, в която влага душа и сърце. Истинските му постижения са неговата човечност, готовността му да помогне в труден момент, споделят приятели на търговеца. И дават пример: Само преди няколко дни, в най-големите преспи и студ заряза работата си в Дупница и хукна с джипа да помогне на познати, закъсали в снега в едно от селата.

Севдалин е и запален ловец. Ловува в дружинката на кочериновското село Фролош и е известен сред колегите си като един от най-точните стрелци. Миналото лято под ръководството на Севдалин и още един от авджиите фролошката дружинка преобрази старата и мизерна хижа. Майсторите ловци поставиха гипсокартон на стените, нова дограма, плочки на пода. „След сериозния ремонт, който направихме, сега нашата хижа е най-хубавата в Югозападна България. Имаме два навеса, единият от които 60 кв. м, чешма”, с гордост разказва Костадинов. Търговецът на авточасти е познат на авджиите и като майстор на черпака. Всяка година в началото на ловния сезон дупничанинът готви курбан за дружинката. Тази есен също бе сред организаторите на сбирка, посветена на старта на сезона, и приготви 100-литров казан с гозба от шилешко месо. Почерпиха се председателите на всички съседни дружинки – от Бобошево, Благоевград, Ваксево, Тишаново и Цървище.

Снимките:

1 и 8 Севдалин Костадинов (вляво) е запален ловджия и всяка година, заедно със свои колеги, готви курбан за дружинката в с. Фролош.

2 Магазин „Авто оазис” в гр. Дупница на ул. „Кокиче“ N40

3 и 4  Най-евтините акумулатори в Дупница са в „Авто оазис”

5,6 и 7  В магазина се предлага всичко за автомобила.

 

 

Spread the love