Чаровната благоевградчанка Диана Стоянова втора в своя клас в годишната класация на БФАС

Filed under: Спорт |

 

 Кюстендилецът Христо Анев със „Сузуки Суифт 1300” се нареди трети с равен брой точки с втория

27-15-02-1_Diana_Stoqnova_2016g

Диана Стоянова се нареди втора в своя клас.

Българската федерация по автомобилен спорт награди официално призьорите в различните дисциплини у нас за изминалата 2015 г. Церемонията се проведе в „България Мол” в София. Тримата най- добри във всеки един клас на моторспортните надпревари получиха купа. Трофеите бяха връчвани от президента на централата Владимир Илиев, заместник-министъра на спорта Асен Марков, председателя на СБА Емил Панчев, рали легендата Илия Чубриков и други известни деятели на автомобилния спорт у нас. Сред наградените бяха и двама представители на Югозапада – Диана Стоянова и Христо Анев.

27-15-02-2_Hristo_Anev_2016g

Христо Анев с купата за трето място

Чаровната благоевградчанка Диана Стоянова е №2 в своя клас RC5 в годишната класация на БФАС в Планинско изкачване. Състезателката на клуб „Диамо“ с автомобил „Ситроен Саксо“ бе изпреварена от Александър Димитров от „Ефко Рейсинг“ (Казанлък). Трети в този клас се нареди Георги Митев.

Кюстендилецът Христо Анев получи купата за 3-тото място в годишната класация на Българската федерация по автомобилни спортове за 2015 г. В клас ХС5 със своя автомобил „Сузуки Суифт 1300” Христо е трети с равен брой точки с втория в класирането Живко Живков от Варна. Шампион е неговият съгражданин Тодор Атанасов. Анев за втора поредна година се състезава за клуб „Проспийд” (София).

 

Spread the love