23-годишната проститутка Миглена Панайотова от Кюстендил: Приемният ми баща Венелин ме изнасилва от 5 г., съпругата му Сияна одобрява, всеки ден се продавам по магистралата, за да им нося по 60 лв.

Filed under: Кюстендил |

 

 

27-01-01_1876373377_o copy

Миглена Панайотова

„Приемният ми баща Венелин ме изнасилва почти всеки ден, а съпругата му Сияна, която ми се води майка, одобрява поведението ми. Тя дори ме заплашва:

„Приемният ми баща Венелин ме изнасилва почти всеки ден, а съпругата му Сияна, която ми се води майка, одобрява поведението ми. Тя дори ме заплашва: „Ако не изкараш днес 60 лв. от секс, Венелин пак ще те насилва.”

Държат ме заключена и ме карат да проституирам на околовръстното шосе. След това, ако не са доволни от печалбата, ме държат гладна, а понякога дори Венелин ме изнасилва, докато съпругата му повтаря: „Видя ли, Миглена. Това те очаква отново и отново, ако утре не ни докараш 60 лв. приходи.”

Аз много трудно мога да изкарам 60 лв. и редовно си го отнасям. Двамата са необщителни хора и не си говорят за други неща с мен. Не смея да избягам от тях, защото няма къде да отида, оставам на улицата”, разкри за вестник „Вяра” 23-годишната Миглена Панайотова. Съседите й в Кюстендил я наричат мъченицата с ангелско лице.

Милена е родена в община Трекляно. Още като малка, заради беднотията и нищетата, нейното семейство я изоставило в дом за сираци. Тя не познава своите родители.

„Всички я познаваме като прекрасно момиче. Има ангелско лице, добра душа и прекрасно сърце”, казват съседите.

Милена има диплома за средно образование, но след завършване остава на улицата, след като напуска дома. Тя си търси работа, но безуспешно. Така се принуждава да проси по улиците в Кюстендил. Така се запознава със съпрузите Венелин и Сияна, които са около 50-годишни. Те нямат деца и приютяват Милена в дома си.

„Така се превърнах в мъченица, не ми се прибира, но няма къде и да отида”, плака момичето пред екип на вестник „Вяра”.

 

Spread the love