Кюстендилци затънаха до уши в кал, дамите си чупят токчетата, Деница Александрова проплака: За 4 дни сменям втори чифт, изкопите зеят по 2 месеца, всичко е в дупки и чакъл

Filed under: Актуално от днес,Кюстендил |

 

35-03-01 Калната _oЗа изкопи и кални улици из Кюстендил сигнализираха читатели на „Вяра”. Сред най-потърпевшите се оказаха млади дами, които се оплакаха, че си чупят токчетата из улиците на Кюстендил. „По улиците си чупим токчетата и си късаме кецовете. Ние носим само маркови обувки, но заради тази кал и дупки мама и тате не могат да ни смогнат с кинти. Всеки ден сме в шикозните магазини, за да си сменяваме обувките, а това е нечовешка мъка за принцески като нас“, казаха момичета и изпратиха снимка на невъзстановен изкоп, който бе направен на кюстендилската улица „11 август “ преди повече от 2 месеца. Преминаването през улицата е мисия невъзможна за пешеходците, защото тя и тротоарите са осеяни с дупки, чакъл и много кал. 18-годишната ученичка Деница Александрова, проплака: „Аз много обичам да си обуя скъпите токчета и рокля и след училище да дефилирам из кюстендилските улици, но сега това е невъзможно, защото градът е заприличал на сцена от Survaivor. За 4 дни сменям втори чифт токчета, а мама и тате ми казват, че много харча“.

35-03-01 Кал_o

21-годишната безработна Бети Добрева нахално се изфука: „Аз съм богата принцеска и това, че си късам поредния чифт маркови кецове в тези трапове и камъняци, не сломява моето самочувствие, защото родителите ми ме обичат и ще ми купят нови, та нали съм тяхната принцеска“.

23-годишната барманка Ренита Танева също се оплака, че е станала цялата в кал и пясък.

Кал до шия има и около невъзстановен изкоп на улица „Демокрация“ в Кюстендил. „Разкопават се улици и тротоари, вадят бордюри, а след това не ги възстановяват. Докога така?“ – попита единогласно 54-годишното семейство Николай и Нора Кирилови. 64-годишният пенсионер Славчо Иванов направо затъна в кал до уши, за да вземе думата, и се изказа доста възмутително: „Трябва да се наложи санкция за разкопаните улици. Освен това багерите издраскват асфалта и след това той се разрушава. Тази практика трябва да бъде преустановена, защото това е недопустимо да се случва в страна – членка на Еворопейския съюз“. 57-годишният Юри Делев сложи точка на страстите: ,,Не зная дали няма такава държава, но няма такъв град като нашия Кюстендил”.

Spread the love