Мистерия! Синът на полицая Кирил Кирилов – Георги от Бобов дол изчезна, кметът Величкова приема сигнали на личния си телефон, очевидци: Намерихме дрехи, видяхме го да тича гол

Filed under: Актуално от днес,Бобов дол,Общество |

 

36-02-02 Georgi-Kirilov-Bobov-dol-big

Синът на бившия полицай от Бобов дол Кирил Кирилов – 22-годишният Георги Кирилов, е в неизвестност от 18 февруари, когато излязъл от дома си. Роднините му се опасяват, че е отвлечен от сводници на проститутки, които се опитали да впримчат приятелката му.

223-05-02-Elza Velichkova

Елза Величкова

Баща му е подал сигнал в полицията и разкрил предположенията си. „Сводници заплашваха племенника ми Георги, защото им бил отмъкнал едно от момичетата, което е негова приятелка, и която той много обича. Девойката учи в гимназията в Бобов дол и беше отишла на гости на майка си и сестра си в Гърция, но му се беше оплакала, че някакви хора там се опитват да я направят насила проститутка. Същият ден, в който изчезна, Георги трябваше да замине за Гърция”, заяви лелята. Мъж от село Бабино, видял голо момче в двора си, отговарящо по описание на Георги, да тича и крещи „Гонят ме, гонят ме!”, също вече е дал показания в полицията. Дрехите на Георги малко по-късно били открити на пътя между Бобов дол и селото. Кметът на миньорският град Елза Величкова пусна прессъобщение с призив: „Уважаеми съграждани, едно младо момче, наш син, внук и приятел, гражданин на Бобов дол – Георги Кирилов, е в неизвестност от вчера – 19.02., от около 8 ч. Моля най-искрено всички, които са го видели или имат някаква информация, да се обадят на РУП – Бобов дол, на кмета на общината или на дежурния в ОБСС – гр. Бобов дол.
0895 538 173 – кмет на община Бобов дол
0895 656 208 – дежурни ОБСС – гр. Бобов дол
Моля за вашето съдействие и съпричастност.“

 

Spread the love