15-годишната Тодорка* от Кюстендил призна пред шефа на полицията Е. Стамболийски: Татко е в затвора, пастрокът ми Милчо Лазаров три пъти ме изнасилва

Filed under: Кюстендил |

Ожени се за мама, за да ни направи проститутки, носехме му по 25 лв. на ден, призна момичето

Милчо омъжи Тодорка за 34-годишния Стефан, за да прикрие престъплението си, обясни вуйчото на момичето Кемал

01-01-323288391315_522254310_o copy

Digimax A50 / KENOX Q2

Кемал

Милчо Сандев живее на ул. „Банска”, която е най-дългата в гетото. „Дойдох тук, в следствието, защото вторият ми баща е спал с мене. Те с майка ми вече живеят три години. Когато заживях с тях, не ми направи нищо. След това мина един месец и той ме обезчести. Праща майка ми на магистралата и ме праща също и мен. После го питах къде са ми гащите, а той ме лъже, че са на тавана, не знам какво е направил с тях, дали ги е запалил, или хвърлил. Ходих да ги търся, но не бяха там. Не съм била на гинекологичен преглед, защото ме заплашваше, че ще убие майка ми Таня Страхилова и двете ми сестри. Милчо три пъти е спал с мен, извън моята воля, аз не искам, а той насила“, обясни Тодорка на излизане от следствието. „Аз съм на 15 години, ходих на училище, ама вече не. Милчо ме пращаше на магистралата, но само два пъти. Изкарах пари, но ги дадох на него. Различно бяха – 20 – 25 лева за всичко. На магистралата идват най-често шофьори, българи. Сега очаквам Милчо да бъде задържан, а от правосъдието да бъде наказан. Заплашваше ме да не казвам. Вече не живея при него. Когато не исках да спя с него, ме биеше – блъсна ме и ме удари, това беше“, коментира Тодорка.

Digimax A50 / KENOX Q2

Борис и Стефан

От Районната прокуратура в Кюстендил не бяха уведомени за случая, от РПУ – Кюстендил потвърдиха за жалбата, постъпила от Тодорка.

*Бел.ред. – Момичето е непълнолетно и името е сменено от редакцията.

Spread the love