Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов: С д-р Вяра Церовска разбихме червената крепост в Перник

Filed under: Актуално от днес,Перник |

Трябва да спечелим задължително изборите за президент, това ще даде стабиност на правителството

41-06-01-1_1009

„Нашата мечта беше в Перник да имаме кмет. През 2007 г. и 2011 г. малко не ни достигна. През 2015 г. това се случи”, заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов в миньорския град. „В лицето на д-р Вяра Церовска градът намери точния човек, от когото има нужда. Въпреки това имаше много хора, които искаха тази кандидатура да не успее. Но ако не беше спечелила Вяра Церовска кметския пост, щяхме да останем в опозиция в общината, защото нямаше да имаме мнозинство и в Общинския съвет. А нашата единствена цел е да развиваме общината и да прилагаме нашите политики с кметовете на ГЕРБ. Брезник е общината в Перник, в която за съжаление нямаме кмет. Именно тук трябва да оптимизираме дейността си в областта. Тук трябва да положим максимално усилия”, каза Цветанов на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Перник. Той изтъкна, че е изключително удовлетворен от постигнатите резултати в община Перник, която традиционо се смяташе за червена крепост.
Той беше категоричен, че е задължително предстоящите президентски избори да бъдат спечелени от ГЕРБ, защото това ще даде стабилност на правителството на Бойко Борисов. Цветанов изтъкна, че ГЕРБ е единствената единна и консолидирана парламентарна група, която безрезервно подкрепя кабинета.

На събранието присъстваха депутатът Ирена Соколова, организационният секретар Владислав Караилиев, областният координатор Денислав Захариев и др.

 

Spread the love