Пенсионер №1 Атанаска Лазарова и майсторката Надежда Стоилова изненадаха с мартеница кмета на Долна баня Вл. Джамбазов

Filed under: Долна баня |

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Председателката на пенсионерски клуб „Надежда“ Атанаска Лазарова и майсторката на ръчно изработени мартеници Надежда Стоилова първи зарадваха кмета на община Долна баня Владимир Джамбазов и администрацията с красиви празнични картички и Пижо и Пенда.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

После по обяд жените се събраха в клуба в сградата на общината и празнуваха заедно Баба Марта. Празнуваха и малчуганите от ОДЗ „Юрий Гагарин“, където добрата Баба Марта в лицето на 69-годишната бивша начална учителка Добринка Гаджанова им гостува и ги закичи с бяло-алени мартеници.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Празничната щафета подеха в библиотеката при Народно читалище „Рила-1898“, където пък в читалнята гостуваха учениците от 1-ви „а“ и 2-ри „а“ клас с класни ръководители Анета Спасова и Марияна Копаранова от СОУ „Неофит Рилски“. Тук по традиция ги посреща Баба Марта в лицето на 82-годишната Венета Стринска – майка на дългогодишната секретарка на читалището Маргарита Стефанова. Подобаващо почетоха Баба Марта и членовете на Сдружението на хората с увреждания „Венетица“, където всички присъстващи бяха поздравени и от председателката Стоянка Стринска.

 

 

Spread the love