Бургазлията, който премаза жена в Банско, е с отрицателна проба за алкохол

Filed under: Банско |

Image_5350116_407

26-годишният Александър Янков от Бургас, който тази сутрин премаза с лекия си автомобил „Ауди“ 30-годишната Наталия Тинчева в Банско, е с отрицателна проба за алкохол, съобщава blitz.bg.

Той и 25-годишният му спътник –  Георги Попкерменов, са бургазлии, но от известно време са живеели и работели в Банско, затова автомобилът им е с благоевградска регистрация.

Александър и Георги са се прибирали от дискотека преди инцидента, но въпреки това пробата за алкохол на водача е отрицателна, а причината за удара е загубата на контрол над автомобила.

Както вече стана ясно, Наталия е била премазана на връщане от цветарски магазин, докато е влизала в собствения си автомобил, който е бил паркиран на улица Глазне в град Банско. Когато е отворила вратата на колата, върху нея връхлетял автомобилът на Александър, който буквално я пресовал. Наталия е загинала на място.

Александър и Георги са хоспитализирани без сериозни наранявания в МБАЛ-Благоевград, тъй като хирургичното отделение в Разлог не е работило, пише „Труд“.

Подробности в печатното издание.

Spread the love