Топ 5 на най-атрактивните булчински рокли: Кристина Джерманска от Кюстендил разби класациите с прозрачен секси корсет, Ванчето и Елизабет Любенова избраха еднакви рокли – като на гръцки богини

Илона Александрова уцели десетката с гол гръб и огромна фльонга на талията

58-24-01 12

Елизабет Любенова с интересна сватбена рокля

58-24-01 Ал

Александрина Методиева

Шеметни и екстравагантни булчински рокли на красиви кюстендилки влязоха в класация за най-секси сватбени одежди. Роклите са толкова интересни и красиви, че ще се помнят дълго време, коментират кюстендилци, дупничани, перничани и благоевградчани.

58-24-01 илона

Илона Александрова впечатли с холивудски стил

58-24-01 Ванче

Ванчето е със същата рокля на богиня

Кристина Джерманска разби всички класации и прегради с шармантната си рокля, с която каза „да” на любимия си Николай. Русокосата дама спря дъха с дантелен корсет, обсипан с камъни и нежна бродерия.

58-24-01 КР

Кристина Джерманска

58-24-01 КР2

Николай и Кристина

58-24-01-Кр3

Атркивната рокля на Кристина Джерманска

Криси със сигурност бе една от най-впечатляващите булки не само с роклята, но и с аксесоарите си. Допълнителен сексапил й придаваха и татуировките, които сватбената одежда разкри. „Изключително красива и нежна булка, като фея”, коментираха приятели на блондинката.

Александрина Методиева от Дупница също впечатли със страхотна фигура и изящна рокля с горна част от дантела, леко разкроена пола и сребрист колан. Една от стилните булки е Ванчето, която се появи с рокля като на древногръцка богиня със златисти елементи и красиви токчета в тон. Роклята със сигурност направи фурор, тъй като друга красавица – Елизабет Любенова също я избра за сватбения си ден. Близката й Илона Александрова пък впечатли с изящен гол гръб на сватбата си и рокля, достойна за световен моден подиум.

Spread the love