Под камерите на КОС: Кюстендилски магистрат срита протестната палатка на Димитър Владимиров – Френскио от Дупница и я хвърли на боклука

Filed under: Дупница,Кюстендил |

Не зная кой е извършителят, но е човече мутроид, неподкрепящо „негнилите ябълки“ в правораздаването, каза Владимиров

59-01-07 pred KOS copy

Димитър Владимиров – Френскио

Под погледите на любопитна тълпа и охранителите на съдебната палата в Кюстендил магистрат сгази протеста на Димитър Владимиров – Френскио от Дупница.

Мъжът в тога невъзмутимо вдигнал червената палатка на Владимиров, символ на протеста срещу гнилите ябълки в българското правосъдие, и я запратил в близкия контейнер.

Случката се разиграла в понеделник около 11:00 часа пред сградата на КОС, където Владимиров пренесе протеста, след като не срещна разбиране от дупнишките магистрати. Това разказа в редакцията на вестник „Вяра” Владимиров, който протестира срещу дупнишката фамилия на лидера на „Народен съюз” Вергил Кацов. Владимиров е внесъл в прокуратурата и полицията близо 100 сигнала срещу Кацови, които вини, че са присвоили вила за 1 млн. лв. в Сапарева баня и са унищожили бизнеса му.

„Подозирам кой е магистратът, но не искам да назова името му. Помолих охраната на съда да ми каже името на магистрата, който се отнесе така грубо с мен. Поисках да погледна записа от охранителните камери, аз съм застанал точно под камерите и посегателството трябва да е запечатано. Охранителите обаче ми отказаха.

Отдалечих се за 5 минути, за да си купя вода от близката лавка, когато се върнах, видях, че червената ми палатка я няма. Потърсих я и я открих в контейнера.

Не е страшно това, че някой посегна на символа на моя протест. Страшно е, че той е имал смелостта и наглостта да го направи пред охраната на КОС, която е гледала, снимала и архивирала.

Не зная кой е извършителят, но е човече мутроид, неподкрепящо „негнилите ябълки“ в българското правораздаване, и явно се страхува от оздравяването на правовата система в родината ни и създаването на нормално общество с човешки морал и ценности. Тези човечета са жестоки и безумни. Не съм само аз осакатен от пороците на посттоталитарната обществена деградация. Не само моята съдба и тази на семейството ми е превърната в стока в ръцете на престъпни „величия“. Като мен има много стенещи от болка в родината или страдащи носталгично извън нея. За да оцелеем, трябва да се преборим с корупцията в правораздаването, генерираща престъпност.

Призовавам всички, навлезли в блатото на правораздавателната система в България, да застанат до мен. Не искам аз да съм единственият луд, осмелил се да протестира като Мунчо от романа „Под игото”.

Оневиненият престъпник е опасен, но още по-опасен е този, който го оневинява по системата на бандитско-прокурорската взаимопомощ, краен резултат на което е мафиотизиране на институцията и необратима зависимост.

Протестът ми продължава. Отново ще бъда там в очакване на края на „сричковото мислене“ на Прокуратурата и логичен завършек на казуса „Владимиров“, разказа за „Вяра” потърпевшият.

 

Spread the love

5 коментара за: Под камерите на КОС: Кюстендилски магистрат срита протестната палатка на Димитър Владимиров – Френскио от Дупница и я хвърли на боклука

 1. Наричат ги пазители на законността, обществената сигурност и ред.
  Да пази бог всяка нация от подобни магистрати.

  Ана
  2016/март/25 at 17:28 PM

 2. Амнистиращият прокурор е поизтървал нервите си, нали?

  Йорданов
  2016/март/25 at 2:28 AM

 3. Юнокът е в архива на камерити. Кой ли е той?

  Надя
  2016/март/25 at 0:06 AM

 4. „Гнила ябълка“ ще да е и то от сорта „Кацова превъзходна „.

  Oktim
  2016/март/24 at 22:33 PM

 5. Само педераст може да направи това !

  Бравос
  2016/март/24 at 21:37 PM