На лов за жартиери в Югозапада! Красиви булки разголват крачета за сватбените албуми, Стаси, Александрина и Весела от Дупница уцелиха десетката с най-яките снимки

Filed under: Дупница,Оживление,Петрич |
69-24-02 весела и милен

Весела и Милен са със снимка като от лъскаво списание.

Булки от Югозапада показват страхотни крачета в атрактивни фотосесии за сватбените си албуми. Благоверните им съпрузи пък с преклонение позират около дантелените жартиери в репетиции как да ги свалят на тържеството след това.

69-24-02 Стас2

Стаси Миленина е супермодерна булка с жартиер, който идеално пасва на татуировката.

69-24-02 Стас

Една от най-ефектните снимки принадлежи на Любка Лазарова от Петрич и на съпруга й Ицо, който издири успешно жартиера под бухналата рокля на булката и под одобрителния поглед на цял отбор красиви шаферки.

69-24-02 42

Друга петричка двойка също впечатли с ефектен фотос в дирене на жартиера. Дупничани обаче не отстъпват и на милиметър от петричани.

69-24-02 Ицо

Ицо се справи успешно с мисията „жартиер”.

Съпругът на красивата дупничанка Александрина Методиева обсипа крачето й с целувки, а Весела и Милен позираха артистично и професионално като за холивудска продукция. Най-красивите булчински крака обаче си остават тези на Стаси Миленина от Дупница, украсени с ефектна татуировка.

 

 

 

 

 

 

Spread the love