Дупничанката Моника Валериева закова 5-о място в класацията за най-секси българка, Луиза Григорова от Перник – 20-а

Filed under: Звезди |

 

74-09-02 Бориса 74-09-02 Asya-KapchikovaВарненката Ралица Иванова е номер 1 в класацията на Playboy за 100-те най-сексапилни българки у нас за 2016 година. На родна земя блондинката е снимала едва няколко реклами, но успешната й кариера на модел стартира от спортен бар в САЩ, където работи като сервитьорка.

74-09-02 Елена Кучкова 74-09-02 Луиза

Днес Иванова е сред най-търсените лица за календари и рекламни кампании на бански във Флорида. Тя има няколко оферти да се снима за американската библия за мъже, но отказва. „Някак си е нелогично целият цивилизован свят да ускорява пулс от едно българско момиче, пък в България да го пренебрегват. Рали заслужава златен медал по сексапил“, пишат в списанието.

74-09-02 Моника 74-09-02 николета

Бориса Тютюнджиева – бившата половинка на тв продуцента Андрей Арнаудов, заема второто място в чарта, а с едни гърди назад остава Николета Лозанова. Бронзът й минава с обяснението: “Едва ли има друга дама, която толкова добре да владее изкуството на сексапила и да играе ролята на законодател и модел за подражание на бъдещите плейбой икони“. Четвърта е Ася Капчикова, актуална плеймейтка и гадже на Криско. Пета е Моника Валериева, която редовият зрител познава като най-близкия съквартирант на Ернестина Шинова от последния сезон на „ВИП Брадър” и редова силиконка от Дупница.

74-09-02 Ралица

След тях са подредени Славена Вътова, Елена Кучкова и Диляна Попова. Бременната Радина Кърджилова е 17-а в тази ранглиста от шампионки по хубост. Колежката й Луиза Григорова от Перник е 20-а, а Силвия Петкова – 28-а. Във втората петдесетица място намират Мария Илиева, Теди Духовникова, Жени Калканджиева и Преслава. Алисия е чак на 80-о място, две позиции след това е Алекс Раева, Мария Игнатова е под номер 86, следвана от дъщерята на Илияна Раева и Наско Сираков – Славея. На последното място – 100, е манекенката Елеонора Йоцова.

Снимките

Моника Валериева

Луиза Григорова

Ралица Иванова е номер 1

Бориса Тютюнджиева

Ася Капчикова, актуална плеймейтка и гадже на Криско

Николета Лозанова

Елена Кучкова

Елеонора Йоцова – №100

Spread the love