84-год. Донка Костова от Рупите се размина на косъм със смъртта на пазара в Дупница, бус щеше да я сгази

Filed under: Дупница,Петрич |

 

Бабата подбива цените на разсада с 20 ст., редно ли е търговци да чупят новите плочки с колите си, коментираха дупничани

81-01-08 434 copy

84-годишната баба Донка се размина на косъм със смъртта на дупнишкия пазар.

81-01-08 431 copy

Наглият шофьор си паркира пред сергийката, без да се извини на баба Донка.

Истински екшън се разигра на пазара в Дупница. 84-годишната търговка баба Донка Костова от Рупите едва оцеля след сблъсък с микробуса на нагъл шофьор.

81-01-08 445

Търговците на трикотаж също местиха чадърите си да не ги помете бусът.

Истински екшън се разигра на пазара в Дупница. 84-годишната търговка баба Донка Костова от Рупите едва оцеля след сблъсък с микробуса на нагъл шофьор. Бабата беше на косъм да се озове под колелата на возилото, казаха десетки очевидци. Прекупвач на сергия щеше да премаже възрастната продавачка на разсад – домати и чушки от Рупите, която подби ценато на корен домати от 40 на 20 ст. След инцидента бабата сподели, че миналия ден паднала в оранжерията и навехнала крака си, затова при случката на пазара й бе трудно да реагира навреме. Все пак тя отскочи назад и се размина със сблъсъка. „Само чудо спаси бабата”, коментираха търговци от отсрещните сергии.

„Трябва ли продавачите да влизат на пазара с колите и микробусите си и да чупят новите плочки на пазара?”, се питаха клиенти.

Въпреки забележките на собственици на магазини, които си дръпнаха чадърите, за да не ги счупи микробусът, и на граждани, че колите трошат новите плочки на пазара, още един търговец си паркира возилото и започна да разтоварва картофи.

Баба Донка беше много притеснена от случилото се и изплашена веднага си тръгна за Рупите. „Жената продаваше разсад домати „Биволско сърце” и „Идеал” на 20 ст. като производител и явно раздразни прекупвачи от Дупница. Може би инцидентът е за сплашване”, говориха търговците от сергия на сергия.

 

 

Spread the love