Първата братовчедка на мис Кюстендил – Любослава Любенова, дефилира на бала с рокля в петролен цвят, сподели: Дрехите и аксесоарите ми излязоха 700 лв.

Filed under: Кюстендил,Оживление |
86-24-03

Мирослава Ангелова – Девойка Кюстендилска пролет 2016, и Любослава Любенова – първата й братовчедка

С рокля в петролен син цвят ще смае съученици и приятели кюстендилската абитуриентка Любослава Любенова, възпитаник на Езикова гимназия „Доктор Петър Берон“. Тоалетът й е в пълен синхрон с красивите сини очи на Бубето. Девойката, която мечтае за завърши медийни комуникации с немски език в Германия, е първа братовчедка на Девойка Кюстендилска пролет 2016 Мирослава Ангелова. Подготовката за абитуриентския бал излиза между 800 и 1000 лв. „Реших да си купя готова рокля, а не да ми я шият, защото винаги има риск да не се получи желаният модел. Чантата, обувките, роклята и бижутата си ги взех от София, общо около 700 лв. За момичета прическите, маникюрът и гримът са много важни, реших да си запазя час и за пробна прическа“, споделя Любослава.

В Кюстендил тази година кувертите за бала излизат 80 лева. Заведенията под Хисарлъка си остават място за посрещане на гостите, около 30 лв. е най-евтиният куверт за 1 човек. Всички абитуриенти ще поканят гостите си по заведенията. Девойките тази година направиха шопинга за бала от магазините в Асеновград, Благоевград и столицата. Гимназистите от Езиковата гимназия ще купонясват в нощта на 23 май в традиционния ресторант „Велбъжд”.

 

Spread the love