Единствено „Търг.Бг“ ООД-София иска поръчката за 80 000 лв. за осигуряване на софтуер за бъдещия социален център в Дупница

Filed under: Актуално от днес,Дупница |

Над 160 души са подалите заявления за услугата, а местата са 120, 106-има се борят за 21 места за лични асистенти

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Комисия с председател зам.-кметът Красимир Георгиев отвори днес документите на столичното дружество.

Само една фирма подаде документи за осигуряване на устройства и софтуер за иновативни превантивни услуги за разкриването на центъра за почасово предоставяне на услуги за социално включване в домашна среда на територията на община Дупница, съобщиха от кметството. Комисия с председател Красимир Георгиев отвори вчера документите на „Търг.Бг“ ООД-София и в следващите дни ще провери дали са допустими до следващия етап, когато трябва да бъде отворена ценовата оферта. Общата прогнозна стойност е 80 045,83 лв. без ДДС. Този вид техника е новаторска за България и само на още едно място в страната има подобни устройства, които се инсталират в домовете на ползвателите и се използват дистанционно.

Над 160 са подалите заявления за услугата, а местата са 120.
По същия този проект има осигурени и 21 места за лични асистенти, като документи са подали 106 човека. В петък и събота ще се проведат интервютата с тях, след което комисия ще определи резултатите. Самият център пък в момента се изгражда в жк „Дупница”, където текат ремонтни дейности.

 

Spread the love