Кюстендилският футболист на „Велбъжд“ Костадин Куков с приз „Студент спортист“ на УНСС

Filed under: Спорт |

Второкурсникът със специалност „Икономика и инфраструктура“ стана шампион по футзал

 

93-14-01-krasi2-1_Kostadin_Kukov
За пета поредна година в аула „Максима“ се проведе церемонията по награждаването на студент на годината. По традиция събитието бе организирано от Студентския съвет при УНСС. Сред наградените бе и кюстендилецът Костадин Куков. В продължение на близо месец студентите имаха възможност да подават заявки за участие, а пред главния вход на университета бе поставена урна, в която те пускаха номинациите за своите фаворити за приза „Преподавател на годината” и „Служител на годината”.
20-годишният футболист на „Велбъжд“ Куков бе избран и награден за студент – спортист на годината на УНСС. Той е втори курс, специалност „Икономика и инфраструктура“.
УНСС връчва всяка година призове за сСтудент на годината във всяка катедра в 5 категории. Бързоногият нападател, който е продукт на кюстендилската школа по футбол и на школата на „Левски“, през годината има две трети места с футболния отбор на университета на универсиадата в Русе и от студентското държавно първенство по футзал. Учебното заведение с Куков в състава си стана шампион по футзал в София.

 

Spread the love