Продават за 49 200 лв. родната къща на мебелния бизнесмен Стоил Тупаров в Гоце Делчев заради непогасена ипотека, имотът е пред разпад

2-етажното жилище е строено през 1960 г. с гредоред и не е измазано

98-04-01 w

Собственикът на мебелна фирма Стоил Тупаров от Гоце Делчев отново е на косъм да загуби родната си къща, след като частният съдия-изпълнител Георги Цеклеов я обяви за публична продан за 49 200 лв. Двуетажната къща с отделен вход се продава заради непогасена ипотека към банка, на имота по делото е наложена възбрана от съдия-изпълнителя. Имотът на ул. „Лозенград” 10 е със застроена площ от 60 кв.м. „Конструкцията на сградата е масивна, с тухлени стени и подова конструкция на гредоред. Външните стени на сградата са без мазилка. Покривът е дървен, скатен с керемиди.

98-04-01 ew

Строителството на сградата е извършено през 1960 г. На първия етаж са обособени две стаи и санитарен възел, по вътрешно стълбище се подхожда към втория етаж, където са обособени три стаи. Състоянието на имота е много лошо. Подът е на циментова замазка и дюшеме, а стените са на мазилка, също в лошо състояние. Дограмата е дървена, стари”, се чете в описа на Цеклеов.

 

 

Spread the love