Разбити тротоари и шахта без капак дебнат на бул. „Дондуков” в Кюстендил, майки: Страхуваме се да не пропаднем с децата си

Filed under: Актуално от днес,Кюстендил |

 

100-06-01 0700_o 100-06-01 271_oЗа разбити тротоари и дълбока шахта без капак на възловия кюстендилски булевард „Дондуков” сигнализираха на редакционните телефони жители на Кюстендил. Опасното място се намира в района на 2-ро ОУ „Даскал Димитри”. Млади майки споделиха, че се страхуват да минават оттам. 21-годишната майка С. Методиева шокирано заяви:

100-06-01 8050_n

„Тази безотговорност е недопустима. Ако някое дете падне или го сгазят заради тези шахти без капаци и разбити тротоари, просто не ми се мисли за последствията.“ 23-годишната майка Ели Любенова попита: „Докога разбити улици, тротоари и огромни трапове ще излагат на риск нашия и живота на децата ни? Трябва да бъдат взети спешни мерки.“ Дарин Теодорова заяви: „Има хора, които не си вършат работата и не ги интересува състоянието на пътищата. Кметът Паунов не е слънце да огрее навсякъде, но трябва добре да огледа екипа си. Не всичко се поправя с много пари, понякога и малко да се отделят, пак може да се свърши работа”.

Spread the love