Над 2000 гости и моторджии вдигнаха на макс адреналина на Дупница с 3-дневен мотосъбор, братът на Борис Дали – Велислав, наду бицепси, зам.-кметът Крум Милев: Миризмата на гуми е страшна, предпочитам кон!

Председателят на мотоклуб „Неразделни братя” Димитър Недев показа татуиран от-до гръб, актрисата Виктория Янева също сред пбликата, щракна се с рокера звукооператор от Благоевград Методи Методиев

103-06-01 1334681

Мотоклуб „Неразделни братя“ вдигна адреналина на дупничани за 3 дни с традиционния национален мотосъбор в Дупница. Мероприятието се вихри в парк „Рила“ – Дупница. Три дни не се спи, участниците се пръсват от емоции, леят се много бира, музика и много мотоигри. Стотици любители на високите скорости от цялата страна се стекоха в Дупница.

103-06-01 17 103-06-01 57_1 103-06-01 1333

Свещеник отслужи водосвет, а всички участници и гости получиха благословия, имаше представители на 15 клуба, в това число и гости от Македония, като бройката им набъбна до 2000. Организаторите и тази година предложиха емоции за мотоциклетисти и зрители.

103-06-01 Методи Методиев с актрисата Виктория Янева 103-06-01 ---

В мотоигрите се включиха много от рокерите, които премериха сили и умения в шест атрактивни дисциплини. В една от най-зрелищните „Най-много хора на един мотор“  се изправиха едни срещу други клубовете от Монтана и Кюстендил, Дупница и др., миналата година с 13 души на мотора си състезанието спечели Сури от Монтана. Много смях предизвикват игрите „Бутане на кен с мотор“, „Носене на бирен кен“ и „Лапане на кренвирш от мотор“.

103-06-01 103-06-01 факли

На откриването тази вечер беше зам.-кметът Крум Милев, който е стар фен на рокерите. Те много му се радваха и по-наблюдателните забелязаха, че е стопил 30 кг и го похвалиха: „Браво, Крумка, много си се вталил!“ Други го поканиха да яхне един мотор, но Милев беше категоричен, че предпочита кон. Той заяви, че е доволен от началото на мотосъбора и се радва на присъствието на толкова много гости на града.

Нито една от атракциите на мотосъбора не пропуснаха актрисата в дупнишкия театър Викория Янева и съпругът й Николай. Виктория си напарви снимка за спомен и със звукооператора в Драматичен театър „Никола Вапцаров” Благоевград Методи Методиев, който също се оказа фен на моторите.

Братът на фолкпевеца от Бобов дол Борис Дали – Велислав, демонстрира мускули, а председателят на „Неразделни братя” Димитър Недев захвърли тениската си, нажежен от емоции и адреналин, и демонстрира татуировките си. Велислав Делибалтов и Димитър Недев „подпалиха” обстановката и с факлите, които запалиха от голямата сцена, за да стане още по-атрактивно мотошоуто.

Очаквйте още по темата в следващия брой

Spread the love