Братята Иван и Георги Димитрови носят на смени медал от мотосъбора в Дупница, бодигардът Красимир Янков дойде специално за състезанията, шумът прогони първи дядо Стефан и внука му

Filed under: Актуално от днес,Дупница |
104-08-01 387

Внукът Евън и съпругът на бившата секретарка на ТЕЦ-а Наташа – Стефан

104-08-01 389

Дупнишкият автотърговец Петър бе на събора със сина си Кристиян.

Братята Иван и Георги Димитрови излязоха едни от най-големите победители в мотосъбора на Дупница, печелейки медал, който ще носят на смени.

104-08-01 390

Делибалтов връчи на щастливец от София награда за 10 л безплатен бензин.

104-08-01 392

Най-веселата компания бе тази на актьора Иван Иванов, начинаещата актриса Петя Хаздай, вокалиста Бойко Ковачев на групата „Файърбол”.

Над 3000 участници и фенове на моторите ядоха кебапчета и кюфтета, пиха бира на корем, слушаха рок в парка и направиха невероятно шоу. Намериха се и дупничани, които да критикуват мотосъбора.

104-08-01 393

Сн393 Семействата на дупнишките автотърговци също се веселиха на мотосъбора

104-08-01 394

Някои от хората се оплакаха, че шумът им идва в повече и буквално ги подлудява, а вредните газове от моторите са вредни за околната среда и флората. Други дпничани пък възроптаха срещу входната такса и заявиха: „Мотосъборът се превърна в частно парти с платен вход”. Сред любителите на мотори от Дупница най-атрактивната компания бе на актьорите Иван Иванов и Петя Хаздай, които бяха на събора с дупнишки автотърговци.

104-08-01 400

Иван и Георги Димитрови си разделиха медала от състезанието, ще го носят поред.

104-08-01 398

Собствениците на местен клуб Силвия Петрова и Антон Иванов с приятелите си Петя и Митко и 7-годишния им син Дани

Собствениците на местен клуб Силвия Петрова и Антон Иванов споделиха, че често се возат на мотор със семейството на бившия вокалист Митко, съпругата му Петя и седемгодишния им син Дани. Митко и Дани си направиха незабравимо селфи със състезателен мотор. Автотърговецът Петър също се разходи на мотосъбора със сина си Кристиян. Специално от София, за да участва в състезанието, си дойде дупничанинът Краси Янков, бивш бодигард на банка в Дупница. Краси се снима за спомен с приятелите си от Дупница Васил Йорданов и Петьо Янков. Най-рано от събора си тръгна с внука Еван – Стефан, съпругът на бившата секретарка на ТЕЦ „Бобов дол” Наташа. Стефан се уплаши шумът да не увреди слуха на Еван и като видя, че няколко мотора се форсират до дупка, си тръгна веднага. Силното форсиране на моторите, някои със свалени ауспуси, подлуди гражданите на ул. ”Княз Борис”. Полицейски патрули от РПУ-Дупница създадоха организация за безопасното провеждане на мотосъбора.

 

 

 

Spread the love