С градинско парти бунтарката Люси Манова и компания отпразнуваха завръщането на гастарбайтера Станислав Илиев в Благоевград, весели ги певицата от Дупница Светлана Кралева

Filed under: Благоевград,Дупница,Оживление |

В Англия ми липсваха единствено приятелите, сподели Станислав

108-24-01-lusi1

Групата се забавлява до късно през нощта

108-24-01-03-lusi2

Люси Манова и Станислав Илиев се прегърнаха приятелски

С луд купон и бурни танци отпразнуваха завръщането на гастарбайтера Станислав Илиев в Благоевград. По този повод бунтарката Люси Манова и приятелите й се събраха на отрупана трапеза на открито в градината на новия й дом в благоевградското село Зелен дол. Певицата от Дупница Светлана Кралева поддържаше градуса на настроението с песни, а за вкусната трапеза се погрижи домакинята Люси Манова, която приготви зелена салатка и вкусни хапки.

108-24-01-lusi3

Станислав Илиев пя от сърце с дупнишкия славей Светлана Кралева

„В Англия ми липсваха единствено приятелите”, сподели Станислав Илиев и вдигна наздравица с адвокат Спас Велков и приятелката му Даниела, Таня Сукалинска, Стоян Терзийски и домакина Кирил Костадинов. Люси Манова качи фотоси от празненството във фейсбук и получи десетки харесвания. „Е на това му се казва „група за рекордите на Гинес“! Направо ми се „уплаши“ окото”, отбеляза под снимките Светлана Кралева.

Празненството продължи до късно през нощта.

 

 

Spread the love

2 коментара за: С градинско парти бунтарката Люси Манова и компания отпразнуваха завръщането на гастарбайтера Станислав Илиев в Благоевград, весели ги певицата от Дупница Светлана Кралева

  1. Като сте тръгнали да пишете за приятелката на адвоката, напишете в списъка любовниците му и жена му. Какво падение от възпитана съпруга адвокат, тъпа магазинерка.

    стейси
    2016/юни/14 at 11:11 AM

  2. Боже опази от идиоти

    емилия
    2016/юни/13 at 20:03 PM