Пламен Галев като истински шейх прахоса $ 120 000 долара за 48-ия си рожден ден в Дубай, Филип Киркоров му пя на уше срещу 60 бона

Filed under: Общество |

 

Дупнишкият беглец не успял да съблазни с 40 000 долара хонорар примата Лили Иванова

117-09-01

Звездата на руската поп сцена Филип Киркоров е бил гвоздеят в програмата на рождения ден на Пламен Галев, който се е вихрил при изключителни мерки за сигурност в Дубай. Издирваният от Интерпол дупничанин е отпразнувал като истински шейх 48-ия си рожден ден, разкриват пред „Ретро” приближени на босовете от Дупница. Половинката от митичния дует Братя Галеви е пръснал най-малко 120 хил. за тържеството си.

117-09-01 2

Първоначалното желание на Пламен Галев било да му пеят на ухо двамата най-известни изпълнители в България – Лили Иванова и Васил Найденов. Хора на мафиота в София подготвили куфарче с 40 хил. долара и двупосочен билет до Дубай за естрадната прима.  Тя обаче категорично отказала да има вземане-даване с криминално проявения дупничанин.

117-09-02 62Лили се съблазнила от хонорара, но пресметнала, че ако това се разчуе, впоследствие със сигурност ще си има проблеми с властите. По подобен начин се развили преговорите и с Васил Найденов. Изпълнителят на „Телефонна любов” приел да пътува до емирствата, но при едно условие – да получи банков превод от 100 000 долара. Макар да е ларж и да не му пука къде и как си харчи парите, сумата не се харесала на рожденика Галев. Тогава много богат руснак, който също живее в Дубай, но законно, за разлика от беглеца от родното правосъдие, направил връзка между Филип Киркоров и оргкомитета по рождения ден на Пламен Галев.

117-09-01 NaidenovРоденият във Варна арменец обявил тарифа от 60 хил. долара за тричасово шоу, която ВИП рожденикът се съгласил да плати, само и само да има звезда от световна величина на партито си.

 

Spread the love