Младоженецът рожденик Момчил Митев яде лимони и проби блокада от джипове, за да стигне до ръката на Николета Николова от Дупница, карат меден месец на Малдивите

Filed under: Дупница |

Булката облече рокля уникат с перли и дантела от Турция, подари на мъжа си торта автомобил

Кирил Амбарков и ансамбъл „Рила” веселиха 130 гости, имаше и заря, преоблечен като полицай съсед регулираше движението120-01-10 Булката и кумата танцуваха с ансамбъла на Амбарков 120-01-10 В ресторанта

Секюрити инженерът Момчил Митев премина през един куп препятствия в името на любовта, за да стигне до ръката на избраницата си Николета Николова от Дупница – вече Митева. Красивата булка, която работи като проджект мениджър в ИТ компания, подготви списък с въпроси към Момчил, който дойде да я вземе от дома й в Дупница.

120-01-10 Сестрата на Николета Жаклин -вляво 120-01-10-за първа

Условията на Николета бяха железни – ако даде верен отговор – се приближава към нея, а при грешен плаща глоба и изяжда един лимон. Момчил чистосърдечно си призна, че хапнал по принуда 3 лимона, но накрая му харесало и изял още един.

120-01-10 Младоженците с родителите си 120-01-10 С кумовете 120-01-10 Сватбната торта

„Един съсед се беше преоблякъл като полицай и спираше колите пред блока. Роднините ми бяха направили блокада от джипове на пътя пред блока и младоженецът трябваше да напълни един ботуш с пари (а не да дава пари), за да го допуснат. Пред входната врата баща ми поднесе лист на Момчил (приемно-предавателен протокол за предаване на булката), който той трябваше да подпише, ако иска да ме вземе”, разказа щастливата булка.

120-01-10 144_n

Двамата съпрузи, които са магистри по телекомуникации, сключиха църковен брак в София. Кумуваха най-добрите им приятели Зорница и Методи. Родителите на булката Людмила и Йордан и на младоженеца – Красимира и Борислав сияеха от щастие и вълнение по време на церемонията. 5 красиви шаферки влязоха в антуража на булката – нейните най-добри приятелки Жулиета, Мила, Алекс, Розалина и сестра й Жаклин, които блестяха в сини рокли. „Аз откъснах по-голямото парче от питката и настъпих съпруга си в ритуалната зала. Жартиера го хвана много добър приятел на моя съпруг, а букетът беше от 3 части и го уловиха три момичета”, разказа булката.

На сватбата се веселиха 130 души в суперлуксозен ресторант, а младоженците споделиха, че най-ценните подаръци за тях са присъствието на всичките им близки, роднини и приятели, усмивките и радостта в очите им. „Самите ние имахме изненади към гостите – заря и ансамбъл „Рила“ от Дупница с ръководител Кирил Амбарков, които впечатлиха всички, а аз и кумата се включихме в един от танците им. Имахме кумово прасе и две от шаферките – Розалина и сестра ми Жаклин, играха срещу тях”, разказа още булката, която заедно с кумата си преди време били танцьорки към ансамбъл „Актавис”. Младото семейство изработи ръчно подаръци за гостите, като шишетата ракия – търговишка и големоселска, бяха с етикети с тяхна снимка. Николета удиви гостите си с уникална булчинска рокля. Тоалетът е ръчна изработка, като дантелата и перлите са правени в Турция, а е скроена в Асеновград. „На сватбата всичко беше прекрасно. В 00:00 ч моят съпруг имаше рожден ден и го изненадах с торта под формата на любимата му кола. Не спряхме да танцуваме, всичко беше уникално”, допълни Николета.

Моминското й парти бе в Сандански с най-близките й приятелки шаферки. Ергенското парти пък беше типично по мъжки в столични заведения с най-близките приятели на Момчил. Младоженците нямат търпение да заминат на меден месец на Малдивите в началото на октомври, когато там започва сезонът. Сега ще направят репетиция по Българското Черноморие. Момчил и Николета се запознали в известен столичен фитнес, а любовта за тях е всичко. За организирането на сватбата им помогнаха родителите и кумата. Сватбената им фотосесия бе заснета в дупнишкия парк „Рила” и в София, в комплекса на семинарията, където се състоя църковният брак. Там Момчил и Николета пуснаха бели гълъби, като символ на безкрайната си любов.

Spread the love