Силвия Въжарова позира като фотомодел с дъщеричката си Изабел на пл. „Велбъжд” в Кюстендил, призна: Глезя малката си кукличка всеки ден

Filed under: Кюстендил,Оживление |

 

Много майки едва смогват с отглеждането на децата си, сърцето ми се къса, като видя дете да плаче за сладолед или играчка, помагам както мога125-16-02  Я ВЪЖАРОВА 1

Младата кюстендилска майка Силвия Въжарова направи фотосесия за „Вяра” с двегодишната си дъщеричка Изабел на площад „Велбъжд” в центъра на Кюстендил пред красиво изработени черешови „животинки“ – пеперудки, катерички и зайчета. Младата майка се занимава с частен бизнес и доволно призна: „Много майки от Кюстендил едва смогват с отглеждането на децата си, за щастие аз не съм една от тях, глезя и много обичам малката си кукличка“.

125-16-02    СИЛВИЯ ВЪЖАРОВА 4

29-годишната Силвия Въжарова е завършила средно образование в Професионална езикова гимназия „Д-р Петър Берон“ в Кюстендил, а след това и право в ЮЗУ „Неофит Рилски“ – Благоевград.

Силвия не спря да демонстрира чар, грация и финес, заставайки за снимка след снимка с малката си Изабел. Двете красавици показаха фотогеничността на професионални фотомодели.

„Всеки ден забелязвам мизерията, царяща в домовете на младите майки като мен, особено в родния ми Кюстендил. Щом вляза в някой магазин, най-вече в тези за хранителни стоки, памперси и детски играчки, веднага виждам някоя майка да се оплаква, че доходите в града са ниски, че парите не им стигат за основни неща като памперси, храни и играчки и затова теглели заеми. Най-много ме боли, когато някое малко детенце иска да си хапне сладолед или да си вземе нова играчка, тогава, да Ви призная, сърцето ми се къса от мъка.

В такива случаи неведнъж съм купувала със свои пари лакомства и играчки на бедни майки, които едвам свързват двата края. Доволна съм от радостта в техните и очите на детенцето, защото съм успяла да направя подарък от сърце на него и на майка му или баща му.

Моля се на Господ да ми дава сили, за да помагам на майки в нужда и никога да не изпадам в тяхната ситуация, добре че е семейният ни бизнес със съпруга ми, иначе не ми се мисли как бихме изкарали достатъчно пари в град като Кюстендил“, разказа милосърдната майка Силвия Въжарова.

 

 

 

Spread the love