Слави Бинев, треньорът на „Гладиатор“ Михалчев и кметът Чимев бистриха грандиозната Балканиада по таекуондо WTF

Filed under: Дупница |

Дупница чака 700 бойци, за първи път се прави подобен форум

132-07-02

Първа официална работна среща във връзка с предстоящата Балканиада по таекуондо WTF, на която домакин е Дупница, се проведе в кметския кабинет. Президентът на федерацията Слави Бинев, треньорът на „Гладиатор“ Христо Михалчев и кметът Методи Чимев са обсъдили всички основни моменти от предстоящия форум. За първи път на Балканите се организира толкова мащабно състезание на национални отбори, като над 700 бойци от над 10 страни ще се включат в различните възрасти и категории на 24 и 25 септември.

„Поставили сме си с хората от федерацията изключително високи цели в организационен план. Досега такова мероприятие не е правено, така че ние ще бъдем първите, които не само че ще поставим основите, но и ще определим летвата. Ще направим всичко, което е необходимо, за да бъдем перфектните домакини и да защитим подобаващо името и реномето не само на Дупница, но и на България като спортна държава“, коментира Чимев.

„Обсъдихме конкретните ангажименти с г-н Бинев и г-н Михалчев и вече действаме оперативно, защото събитието наближава. Отвориха се някои идеи, но повярвайте, тази балканиада ще бъде запомнена и ще се говори за нея в следващите години“, допълни кметът.

Снимката:

Президентът на федерацията Слави Бинев, треньорът на „Гладиатор“ Христо Михалчев и кметът Методи Чимев обсъдили организацията на балканиадата

Spread the love