Шефът на полицията Елиан Стамболийски изпусна мотосъбора в Кюстендил заради отпуск, „вълците” на строителя Бойчо Лещански се забавляваха с канадска борба, надпиване с бира, атрактивно каране…  

Filed under: Кюстендил |

Стамболийски не успя да покаже уменията си с мотор пред участниците от 6 държави, Лъчезар от Кюсендил се рееше прав върху машината

133-07-01-valci3

Лъчезар е представител на „Осоговски ездачи”.

 

Моторджиите на строителя Бойчо Лещански от клуб „Нощни вълци” разцепиха тишината на бившето оздравително училище „Райна Цанева“ в Кюстендил. Да покара мощен мотор на събитието, обаче пропусна полицай №1 Елиан Стамболийски, който е привърженик на рокерските атракции и „фиести“.

133-07-01 Елиан Стамболийски

Палатки на поляните опънха братя на вятъра от Македония, Сърбия, Румъния, Черна гора, Русия и България. Атракции на събора бяха надпиване  с бира, канадска борба и най-много хора на един мотор. Мотористите впечатлиха и с атрактивно кране на площад „Велбъжд” пред огромния декор с лика на Владимир Димитров-Майстора. Паното е изрисувано със специална боя и ще остане до края на месеца, след това ще бъде измито. „Идвам всяка година заедно с цялото си семейство. Да караш мотор, не е просто хоби, а начин на живот. Моторът носи свобода, качваш се и тръгваш нанякъде“, допълва 33-годишният Калоян Драганов от Варна.  „Не е нужно да имаш скъп мотор, важното е да ти върши работа. Не възприемам разните гъзари, които имат парите и се чудят как да ги похарчат, за да блеснат пред момичетата. Това не е рокерство, а позьорство, не носиш усещането за свобода, а всичко се прави от куртоазия и суета“, обясни Стефан Ангелов.

133-07-01-valci1

Спиращото дъха каране на мотор представи кюстендилецът Георги Валентинов.

„Тези рокери са местни, познати са ни, председателят на националния клуб „Нощни вълци“ Бойчо Лещански е кюстендилец. Ето защо не предвидихме допълнителни мерки по охраната, а обичайните мероприятия“, заяви   шефът на областната дирекция на полицията ст. комисар Елиан Стамболийски.

133-07-01-valci7

Бивакът бе отново Белодробното училище „Райна Цанева“.

133-07-01-valci6

Мотористът Крум от „Нощни ездачи”

133-07-01-valci4

Свистенето на гуми и различните номера, този път извън площада заради паното на Майстора. Демонстрацията на Калоян Драганов от Варна.

 

………………

Елиан Стамболийски

Вълци1

Вълци3-

Вълци4-

Вълци6-

Вълци7-

 

Spread the love