Красавици от Югозапада вдъхновяват с цитати! Певицата Райна: Няма край на приключенията, които можем да изживеем, само ако ги търсим с отворени очи

Filed under: Звезди,Общество |

 

Андреа: По време на война победители няма! Всички са победени

Миската Маги Димитрова от Перник: Остави хората да правят онова, което ги прави щастливи, и си гледай твоята работа

135-09-01 Габи Попова

 Габи Попова

Лятото винаги върви ръка за ръка с красиви жени, палещо слънце и дъх на море. Каква по-вдъхновяваща комбинация от това за почивка и безгрижие. В този дух подбрахме някои от най-интересните цитати, към които се придържат и споделят едни от най-слънчвите красавици в Югозапада.

Певицата със сапаревска жилка Теодора Андреева – Андреа наскоро сподели пред фенове и приятели следните мисли: „По време на война победители няма! Всички са победени, като някои от победените са спечелили войната, а други са я загубили.
А и самата печалба на „печелившата страна“ е една твърде съмнителна постановка…”

135-09-01 Маги Димитрова

 Маги Димитрова

Същота така нежната половинка на боксьора Кубрат Пулев е на мнение, че: „Всеки може да е съпричастен със страданията на приятел, но е необходима много фина душа, за да си съпричастен и с успехите му”.

Колежката й – певицата Райна Терзиева от Сандански, която обожава пътуванията и наскоро бе на голямо турне в Америка, се присъедини към думите на Джавахарлал Неру: Живеем в прекрасен свят, пълен с красота, очарования и приключенство. Няма край на приключенията, които можем да изживеем само ако ги търсим с отворени очи“.
Нашумялата моделка от Дупница Моника Валериева също се вреди в списъка със съкровени мисли и цитати на красавици със становището си: „Много е лошо човек да забрави кой му е помогнал и кой го е съживил към успех.

135-09-01 Моника

Моника
Още по-лошо е, че когато забравиш, падаш надолу… както всички знаят как те съживих, така и ще угаснеш”.

Носителката на титли за красота Маги Димитрова от Перник, която също им армия от почитатели в социалната мрежа е привърженичка на следните железни правила: „Как да победиш в живота? Стъпка 1 – остави хората да правят онова, което ги прави щастливи, гледай си твоята работа и прави онова, което теб те прави щастлив”.

135-09-01 Райна

 Райна

Съгражданката й Габриела Попова – Мис Силикон пък съветва: „Трябва да се научиш да избираш мислите си така, както избираш дрехите в гардероба си. Това е сила, която можеш да овладееш. Ако толкова искаш да контролираш всичко, започни с ума си. Това е единственото, над което трябва да упражняваш контрол!!!”. Габи е цял извор на вдъхновение: „Всеки ден трябва да започва ей така – усмивка и време за теб. Да станеш малко по-рано, да се насладиш на мъничко спокойствие и да помечтаеш какво те чака занапред. Да попътуваш до другия край на света в мислите си. Да си се представиш успяла, с най-мечтаната професия на света… с любим до теб и с мънички деца… Сутрин е време за мечти, не бързай”.

135-09-01 Мария Костова

Мария Костова

Мис Югозападна България – Мариела Николова от Петрич, която тази година беше абитуриентка, е почитателка на поезията на крилатите мисли. Ето някои от последните й проникновения:

  • „Любов е да се усмихваш при мисълта, че ще го усмихнеш, нищо че ти няма да видиш точно тази усмивка”
  • „В това разминаване има повече любов, отколкото във всички срещи на света”
  • „Ти ме разсмивай в най-неподходящите моменти, пък те нека си ни гледат странно”

И едно стихотворение, на което красавицата е почитателка:

135-09-01 Андреа

Андреа

СРЕДНОЩНО
Часът е три – сънят си е отишъл
в безплътната среднощна пустота.
Единственият звук е твойто дишане,
подгонено от пулса на кръвта.
Не се виня затуй, че съм самотна –
да бъдеш сам по избор е съдба.
Най-дълго оцелялото животно
е единакът – той или пък тя.
Да имаш власт над своите покои,
над тихата си жажда за мечти,
е благодат… Но важното е кой е
объркал мислите ти точно в три.
Даниела Жулева

Сладуранката Мария Костова от Благоевград и възпитаничка на ЮЗУ пък завършва списъка със следните цитати, на които е почитателка: „Какво значение има кой е по-силен, по-умен, по-красив, по-богат?!! В крайна сметка има значение дали ТИ си щастлив или не!“
Ошо

„Душата е повече там, където обича, отколкото там, където живее” Аврелий Августин Блажени

„Единственото по-велико нещо от силата на ума е куражът на сърцето…! Джон Наш

“Жената е уникално създание: дори и с разбито сърце, дори и сломена на хиляди части, тя ще събере своята душа късче по късче, за да стане още по-съвършена.”’

„В мигове на искреност трябва да признаем пред себе си, че животът е единственото, което наистина ни принадлежи. Следователно начинът, по който използваме своя живот, определя какви хора сме.” Сесар Чавес

135-09-01 Мариела

Мариела

Spread the love