Бившият АБВ шеф Ивайло Терзиев вдигна бурно парти за 31-ви рожден ден в Дупница, събра верни приятели – кикбокс треньора Кирил Чакъров и съпругата му Ани Минкова, на трапезата се весели и Борис Тасков от ГДБОП…

Filed under: Дупница |

Учредителят на „Патриоти Дупница” затрупан с маркови парфюми и ваучери за мъжки салони, сред празнуващите бе и Кирил Кирилов, който се дипломира като учител по рисуване в ЮЗУ

Политиката е мръсна работа, разделя народа! Работил съм на третото най-натоварено летище в света в Чикаго, доскоро бях шеф на охраната в столичен хотел, призна рожденикът

138-01-01 1

Ивайло Терзиев с Божура Радева, Кирил Кирилов, Ванко Иванов, Любо Радев, Милена Панева, Снежана Пидева, Даниел Борисов, Станислава Мешинкова, Венеция Михалчева и Станислав Василев.

 

Бившият председател на АВБ – Дупница и учредител на патриотичния клуб „Патриоти Дупница” Ивайло Терзиев отпразнува 31 години на бурно парти в местна пицария. Терзиев събра най-верните си приятели на богата трапеза, купонджиите вдигаха наздравици до късно вечерта и обсипаха рожденика с благопожелания за здраве, успех и любов. Отделно над 130 приятели го поздравиха в социалната мрежа.

138-01-01-4

Мария Иванова и Кирил Кирилов

„Празненството за рождения ми ден мина отлично. Уважиха ме много приятели, изкарахме си добре. Въпреки че бях казал, че не искам подаръци, получих доста”, разказа Ивайло Терзиев. Гостите му подариха маркови парфюми, ваучери за мъжки салони…

Кикбоксьорът треньор и също учредител на „Патриоти Дупница” Кирил Чакъров и съпругата му Ани Минкова бяха неотлъчно до рожденика. Чакъров преди седмица проведе в Рилския манастир лагер с желязна дисциплина и казармен ред с бойци от спортен клуб „Патриоти”, а съпругата му Ани Минкова също е треньор, майстор на спорта и световна вицешампионка по кикбокс. Двамата се радват на малкия си син Георги, който още отсега проявява интерес към спорта и бокса.

„В управата на патриотичната организация сме аз, Кирил Чакъров и Кирил Кирилов, а целите са възраждане на българщината, изцяло с чисти намерения, като „Патриоти Дупница” категорично няма да се политизира”, разясни Ивайло Терзиев. Друг скъп гост на трапезата му бе Кирил Кирилов, който в момента се дипломира, завършва висше образование в ЮЗУ – Благоевград, – учител по изобразително изкуство.

Много снимки за спомен с рожденика си направиха Борис Тасков от ГДБОП и чаровната му съпруга Мария Иванова.

На партито в пицарията се веселиха още Божура Радева, Ванко Иванов, Любо Радев, Милена Панева, Снежана Пидева, Даниел Борисов, Станислава Мешинкова, Венеция Михалчева, Станислав Василев.

„Доскоро работех в охранителния сектор като шеф на охраната в хотел „Хилтън София”, със стаж над 7 години. Преди това в Америка, в Чикаго, работих на летище O’HARE, което е третото по заетост в света. Там отговарях за благополучното прекачване на пасажери от един на друг полет. Бях за кратко в политиката като председател на АБВ – Дупница, но разбрах, че не е за мен. Това е мръсна работа… Политиката разделя народа, а ние трябва да сме повече от обединени в наши дни”, сподели още рожденикът.

138-01-01-3

Мария Иванова, Ивайло Терзиев, Кирил Чакъров и Ани Минкова

 

138-01-01-2

Борис Тасков от ГДБОП с половинката си Мария, Ивайло Терзиев и Кирил Чакъров

Spread the love