Кметът на Кресна Николай Георгиев заминава с жена си Катя на меден месец на вилата в Пирин, призна: Любовта ни е като турски сериал

Filed under: Благоевград |

 

144-01-07 153_n copy

Катерина и Н. Георгиев минути след венчавката им в снимка за спомен с Неврокопския митрополит Серафим

Кметът на Кресна Николай Георгиев „ще отвлече” съпругата си Катерина на меден месец в планината. Двамата ще се наслаждават на любовта си на семейната вила в местността Синаница над Кресна, в Пирин планина.

144-01-07 43_n copy

Семейната вила на кмета Н. Георгиев и съпругата му Катерина в местността Синаница над Кресна

144-01-07 652_n copy

Двойката обожава планината, сред любимите им дестинации е Копривщица.

Това разкри за „Вяра” самият той и подчерта, че когато има любов, нищо друго не е от значение. „Какво значи меден месец? Обичам Катя повече от всичко на света, тя е жената, с която искам да остарея, първата и най-голяма любов в живота ми. За мен е важно двамата да бъдем заедно, независимо от това къде. Преди около две седмици бяхме на море в курорта Албена, сега пък ще сменим обстановката, като отидем на балкан. Мястото е прекрасно, усамотението ще се отрази добре и на двама ни”, каза Николай Георгиев. С усмивка на лице, единствено за „Вяра” той разясни, че всъщност историята на любовта им с Катя е изключително интересна и много наподобява любовните истории от популярните турски сериали. „Тя беше твърде малка за любов, когато я видях за първи път. Беше едва на 13 години, а аз на 20. Единственото, което помня и до днес обаче, е, че се влюбих в нея лудо, страстно и зашеметяващо от пръв поглед. Но нямаше как да бъдем заедно. Катя пое по пътя си, аз също поех по своя, докато тя порасне и съдбата ни пресече пътищата отново. Никога не съм се съмнявал, че един ден животът пак ще ни срещне. Любовта ни не се видоизмени във времето, напротив – стана още по-голяма и силна. След като се родиха децата ни – момче и момиче, като че ли огънят се разпали още повече”, пламенно разказа Николай Георгиев. Съпругата му Катерина пък казва, че подобно на мъжа си и тя също няма нищо против да се полюбуват на компанията си на вилата им в Синаница. „На мен ми е добре навсякъде, където е и той. Важното е да сме заедно, без значение къде. И двамата много обичаме планината, често ходим в нея, при всяка една възможност обикаляме най-различни кътчета от страната. Копривщица ни е любима”, с усмивка на лице допълни Катя. Както „Вяра” единствен писа в неделя, Николай Георгиев и Катерина сключиха черковен брак след повече от седем години семеен живот. Те бяха венчани лично от Неврокопския митрополит Серафим.

 

Spread the love