Чаровната библиотекарка от Самоков Нели Ковачка духна 34 свещички с приятели планинари, подариха й сребърни бижута

Filed under: Оживление,Самоков |

оживление и самоков IMG_4064 оживление и самоков IMG_4057Една от най-чаровните библиотекарки в Самоков Нели Ковачка покани приятели от планината, за да й помагат да духне 34 свещички за рождения си ден. Нели е любимка на планинарската гилдия в Самоков и бе поздравена от сърце за празника й. В уютна домашна обстановка тя почерпи с домашни гозби и питиета. Тортата бе направена по специална рецепта и с много любов от сестра й Албена. Другата й сестра – Даниела, също се включи активно в приготовленията за рождения ден на Нели. Сред гостите бе един от ветераните планинари – Петър Котев.оживление и самоков_4092

Нели и приятелите й обичат да правят преходи, но и да споделят различни житейски емоции и да се подкрепят в трудни моменти. Нели е обичана от колежките си и от децата в библиотеката, защото е всеотдайна в своята работа.

За рождения си ден Нели получи цветя, сребърни бижута, защото харесва фините украшения, както и картина от самоковски художник на красиво рилско езеро. Приятелите й й подариха щастливи мигове за празника и пожелания от сърце за здраве и нови приключения сред природата и върховете.

 

Spread the love