Фитнес инструкторката Ралица Митрева от Кюстендил вдигна шумно парти за рождения си ден

Filed under: Кюстендил |

 

165-03-04 18

Чаровната фитнес инструкторка Ралица Митрева от Кюстендил посрещна шумно 28-годишния си рожден ден. През целия ден вчера Ралица получи куп поздравления на стената си във фейсбук. Ралица Митрева е възпитаник на столичния УНСС, а преди това на кюстендилската Езикова гимназия. Красавицата владее до съвършенство английски език, а като студентка била и фотомодел, участва в десетки фотосесии.

165-03-04-- 165-03-04 ralica mitreva

Ралица Митрева се занимава с йога и с бели денс, а освен това е и фен на здравословното хранене. Специално внимание пък отделя на количеството вода, което приема на ден, жизнено необходима за всеки организъм. На много свои приятелки е съставила диети, които в съчетание със спорта са рецептата за перфектната фигура. Като типичен представител на зодия Дева, Ралица дава съвети на всеки, който се допита до нея относно комплекса от физически натоварвания и упражнения, съобразени с човека и кондицията му.

Ралица и сега обича фотоапарата, а и той нея, доказателство за това са й снимките в личния профил, в съчетание с мъдри сентенции, показващи моментното състояние на рожденичката.

 

Spread the love