Богомила Борисова №1 с фотоапарата от лятната програма на ЦОП в Долна баня, Цвети Вельова бе отличена от групата на „Шампионите“

Filed under: Долна баня |

 

172-07-02  MG_0664 172-07-02   IMG_0666

С традиционната си изложба-базар децата от Центъра за обществена подкрепа в Долна баня закриха лятната си програма под надслов „Твори, играй, мечтай!“. Тя се провежда вече за шеста поредна година и през лятната ваканция бяха включени в четирите групи общо 50 момичета и момчета. За трите месеца децата рисуваха, изработваха различни предмети, отглеждаха цветя, посещаваха исторически и природни забележителности.

Цветанка Сестримска от центъра благодари на децата за тяхното старание и активно участие. Всяко дете получи за участието си по една красива чаша и чанта, както и бяха почерпени с вкусна торта и безалкохолно. Цвети Вельова бе отличена от групата на „Шампионите“, Зорница Торошанова от „Чуден листопад“, Лилия Иванова от групата на „Листенце детенце“, а Кристиян Алексиев от „Слънчеви листа“. От направените и подредени 12 най-оригинални снимки от лятната програма тази на Богомила Борисова децата номинираха с първо място.

 

Spread the love