Цирк! Паякът в Дупница вдигна патрулка, Йордан Иванов: Сигурно не е запалила бракмата

Filed under: Дупница |

Дупничани изригнаха: Срам! Кога репатриращият автомобил ще полази и общинските паркинги174-01-02

Репатриращият автомобил, нает от ОП „Паркинги и гаражи” в Дупница, e вдигнал полицейска патрулка. Снимка на натоварената от паяка кола на полицията се появи в интернет. От нея става ясно, че инцидентът е възникнал в района на бившия Учителски институт.

174-01-1 copy

Част от коментарите

174-01-2 copy

Фотосът предизвика куп коментари във фейсбук. Предположенията там са, че „това е за пред хората”, „постановка”, че колата е закъсала или е паркирана на спирката. Има и такива, които смятат, че от ОП „Паркинги и гаражи” са си свършили работата. „Бай Ставри е строг, но справедлив. Ха – ха”, казва Емил Крумов. „Уж сте големи, а още вярвате в Дядо Мраз”, пише Даниел Божилов. „П******е са паркирали на спирката, ха-ха-ха”, е написал Иван Николов. „Сигурно не е запалила бракмата”, предполага Йордан Иванов.

„Това не е ли евтин пиар, след като в. „Вяра” в няколко броя описа безобразията, извършвани от ОП „Паркинги и гаражи”? Не се ли хвърля прах в очите на хората, при положение че паркингите в центъра са окупирани от местни величия и никой не смее да припари до тях. С какво право администрацията превзе 2 паркинга, служителите на полицията – два и магистратите – един при съда? Всички те са със статут общински, а не ведомствени. Паякът кога ще вдигне някоя кола оттам?, питат десетки дупничани, които звъняха вчера в редакцията по повод снимката със закачената патрулка.

Във връзка със случая за коментар потърсихме директора на полицейското управление в Дупница Борислав Динев, който не отговори на опита ни за телефонно обаждане. Говорителят на Областната дирекция на МВР – Кюстендил, Катя Табачка поиска въпросите в писмен вид и обясни, че ще провери случая.

Оказа се, че полицейският автомобил е аварирал на пътя, докато патрулната двойка от РУП – Дупница е била по работа на една от улиците в града.

 

Spread the love